Vesti

DVE DECENIJE BRKOVA I SPEKTAKL NA KALEMEGDANU OVE SUBOTE!

today8. maj 2024.

Background

Balkanska koncertna senzacija, popularni punk folk wellness sastav Brkovi, obeležava 20 godina postojanja ove subote u Donjem gradu Kalemegdana na najvećem samostalnom beogradskom koncertu do sada. Ulazi će biti otvoreni od 19 i 45, dok je početak nastupa zakazan za 21 sat.

 

„Iako već sada osećamo ogromnu tremu, sigurni smo da će ovo biti naš najbolji koncert do sada. Sviraćemo najveće hitove sa svih albuma. Dođite da zajedno proslavimo 20 godina Brkova. Živeli!“ – poručili su članovi benda Brkovi.

Muzički poduhvat u Beogradu jedinstvena je prilika za sve fanove da prisustvuju najvećem i najimpresivnijem koncertu u dvodecenijskoj karijeri benda. Audio-vizuelni spektakl i originalni performans deo su ovog open-air koncerta na Kalemegdanu, koji je posebno osmišljen za ovu priliku.

Pored sjajne energije koju razmenjuje sa publikom, bend je poznat i po svom jedinstvenom muzičkom stilu nazvanom „PunkFolkWellness“, mešajući narodnu muziku sa punk-om, rock-om, i drugim žanrovima poput metala i reggae-a.

 

photo: Tomislav Sporiš (Brkovi promo)

 

Ulaznice možete pronaći online, kao i na prodajnim mestima  DD Tickets-a i Tickets-a. Takođe, ograničen kontingent ulaznica biće u prodaji na dan koncerta, na prodajnom mestu na Kalemegdanu, na ULAZU 2 kod Kapije Karla VI, do 21 sat ili do isteka zaliha. Zbog očekivanog velikog broja posetilaca i predviđenih kontrola na ulazima, apeluje se na sve da na koncert dođu ranije, kako bi izbegli gužve na ulazima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo: Tomislav Sporiš

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

GINO VANNELI STIŽE U VALJEVO POVODOM 40 GODINA VALJEVO JAZZ FESTA!

„Istorija, tradicija, spektakl“, to je moto Valjevo Jazz Fest-a, jer se obeležavaju četiri decenije postojanja kultnog festivala, koji je ugostio sva prestižna imena džez scene sa naših prostora.   U skladu sa ovim velikim jubilejem, organizatori ponovo pokazuju da je Valjevo sa aspekta vizije, organizacije a posebno izbora izvodjača u potpunosti doraslo ambicijama da se takav događaj obeželi dostojno. ,,Imamo veliku čast da premijerno u ovom delu Evrope predstavimo veliku […]

today7. maj 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA