Vesti

DIZAJNIRAJ ROCK RADIO MAJICU – IDEMO JOŠ JEDAN KREATIVNI KRUG U OVOJ 2024!

today20. maj 2024.

Background

Ko će ove godine dizajnirati našu majicu!?

Tradicionalno, u maju mesecu, krećemo u onu najdražu zajedničku priču – Rock radio na srcu, a vaš predlog majice na suncu!

Kako vidiš tvoj Rock radio kada sliku iz glave staviš na papir?

I nije važno da li si umetnik, iskusni crtač ili onaj koji ima mašte na pretek, nije važno koliko imaš godina, jer biramo najkreativnije, najslađe, najemotivnije rešenje, ono koje priliči ljubavi rokenrola koju imaš za tvog druga – Rock radio!

Svoj predlog, prijavu ili samo skicu dizajna Rock radio majice pošalji na majica@rockradio.rs do 26. maja.

Čekamo tvoje rešenje, nemoj da te bude sramota, već pusti mašti na volju, jer predlog koji dobije najviše glasova štampaćemo na majicu Rock radija narednih godinu dana!

I da, ono najvažnije, kao i uvek, autor pobedničkog predloga dobija Rock komplet: majice, šolje, platnenu vreću/ceger i flašice za vodu sa svojim dizajnom!

Najbolje predloge objavićemo na sajtu i društvenim mrežama 27. maja, a za njih ćete moći da glasate do 7. juna putem instagrama i fejsbuka!

FOTO: Rock radio

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

JOŠ TRI DANA DO MIKSER FESTIVALA!

Od 23. do 25. maja u Dorćol Platzu i Prostoru Miljenko Dereta, Mikser po 13. put održava festival urbane kulture pod sloganom „Mikrotaktike“ i to kroz azgovore sa stručnjacima iz brojnihprofesionalnih oblasti koje utiču na oblikovanje naše svakodnevice ugradu, umetničke i dizajn izložbe, eukativne programe za mlade kreativce, radionice za mlade i decu i raznovrstan i uzbudljivmuzički program! Ovogodišnji slogan reflektuje naše uverenje da se nada u stvaranje boljeg sutra […]

today20. maj 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA