Vesti

ATHEIST RAP OBJAVILI NOVI SINGL I SPOT ,,SUPERSTAR“ U SUSRET BEOGRADSKOM KONCERTU!

today17. maj 2024.

Background

Pesma „Superstar“ nastala je pre dve godine i od tada je na redovnom koncertnom repertoaru benda, a veliku proslavu 35. godina postojanja zaokružuju i njenim studijskim izdanjem. Muzika i aranžman su u vrlo prepoznatljivom stilu benda, a tekst pesme sumira njihovu kompletnu dosadašnju karijeru i aktuelni trenutak u kom se sada nalaze. Autor pesme je gitarista ovog sastava – Vladimir Radusinović Radule, a prati je video spot u režiji Predraga Novkovića, dok je kamera poverena Zoltanu Savinu. Spot je sniman tokom prethodnih nedelja, na koncertima u Novom Sadu i Pragu.

Pesma „Superstar“ govori o životnom putu benda od mladalačkih početaka, prepunih energije, do iskusnog zrelog doba i nedostatku opcija u budućnosti. Snimili smo je pre godinu dana, u saradnji sa dečijim horom Čuperak iz Kikinde, pod vođstvom Cece Milić. Prvobitno je trebala da bude objavljena na kompilaciji novosadskog Undergrand radija, u cilju prikupljanja sredstava za decu sa autizmom, ali smo, zbog pomeranja roka izdavanja, odlučili da je zamenimo drugom, jer se tema pesme poklapa sa našom jubilarnom 35-ogodišnjicom, koju ove godine proslavljamo. Pesma je, inače, od nastanka redovno na repertoaru benda, tako da je redovnim posetiocima naših koncerata već poznata – izjavio je Vladimir Radusinović Radule, gitarista benda Atheist Rap.

FOTO: Szilárd Kovács

Atheist Rap ove godine obeležava 35 godina postojanja brojnim nastupima širom regiona, a ekskluzivni beogradski koncert biće održan u petak, 7. juna, u Bašti Kluba studenata tehnike (KST), gde će predstaviti retrospektivu najznačajnijih pesama iz svih perioda karijere benda.

Ograničen kontingent ulaznica je u prodaji po ceni od 1500 dinara u Klubu Studenata Tehnike, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 73 i online na cooltix.rs.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MARINA UZELAC I PROTO TIP PREDSTAVLJAJU ,,ŽELJE“, MALO UMETNIČKO DELO KOJE PRATI DIVAN SENTIMENT OVOG HALI GALI BENDA

Beogradska grupa proto tip predstavlja video spot autorke Marine Uzelac za pesmu "želje". Pesma je originalno objavljena u okviru "Hali Gali #2" kompilacije koja je izašla u februaru ove godine. "Jako sam se obradovala kada sam dobila poziv da radim ovaj spot jer je proto tip bend koji najviše osećam od svih Hali Gali bendova i taj poziv sam potajno i priželjkivala. Retko kada dobijem u ruke pesmu sa kojom […]

today17. maj 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA