Vesti

SIX PACK KONCERT U NIŠU 16. SEPTEMBRA!

today12. septembar 2023.

Background

SIX PACK svoj prvi koncert u susret 30-toj godini postojanja svira u Nišu!

Posle usijanog leta i festivalskih svirki, ovu klupsku sezonu započinju u AKC Fuzz! Ovom koncertu se posebno raduju frontmen benda Miki Radojević i bubnjar Mix jer iz posebnog razloga vole Niš kao da su u njemu rođeni. „Ceo vojni rok sam služio u centru Niša. Bili su mirnodopski uslovi, pa sam se uglavnom zezao, svirao u vojnom klubu i kuvao kafu oficirima. Imao sam čuvenu dozvolu 24/7 za izlazak u grad, pa sam Niš i njegovu dušu upoznao na najlepši moguć način. Često sam blejao s Mixom koji je tu bio iz istog razloga. Ne mogu da dočekam svirku…“ – kaže Miki i dodaje:

,,da bi ovaj koncert dobio dimenziju jedne velike celovečernje fešte, nastup Six Pack-a je pojačan warm-up bendom WAN ZHULJ (pankrokačina iz Vlasotinca) koji su ovog leta imali ozbiljne nastupe na mnogim festivalima, a ujedno uspeli da oduševe publiku prethodnim nastupom u AKC Fuzz, i kao posebnim tajnim sastojakom za dobro gruvanje i zezanje: specijalni gost na bini glavnog benda biće Milutin, svima dobro poznati pevač i frontmen niškog benda DOK 7.  Šta još reći osim da vas očekuje ozbiljna melodic – punk rock ludnica!

Karte su u pretprodaji po ceni od 800rsd od nedelje 3. Septembra u prostorijama udruženja Birtija, društvenog kluba (Davidova 9) – ulaz kroz baštu sa strane keja. Na ulazu će cena karte biti 1000 dinara. Broj karata je ograničen tako da obezbedite svoju na vreme! Takođe karte koje niste vratili a kupljene su za najavljenu svirku Six Pack-a prošle sezone koju smo morali da odložimo, važiće i za ovaj nastup. Vrata prostora se otvaraju u 21h.

FOTO: Six Pack promo ( Dragan Odrljin)

 

 

Cover foto: Bojan Antunović

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

OVOGODIŠNJI BITEF BIĆE ODRŽAN OD 3. DO 10. OKTOBRA

Ovogodišnji Bitef biće održan od 3. do 10. oktobra u Beogradu, a međunarodni festivalski žiri kojim će predsedavati prof. dr Ana Vujanović odlučivaće o glavnim nagradama festivala. Na drugoj po redu konferenciji za medije u susret ovogodišnjem Bitef - u, koja je održana danas na terasi hotela Indigo, tim festivala družio se sa predstavnicima medija i najavio ovogodišnji međunarodni žiri. Oni će odlučivati o tome ko će dobiti ovogodišnje nagrade […]

today11. septembar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA