Vesti

SHAMSO 69 U FESTU: POSLEDNJI SAMOSTALNI KLUPSKI KONCERT U SEZONI

today16. mart 2023.

Background

Svojim koncertom u subotu, 18. marta u klubu Fest u Zemunu, Shamso 69 završava samostalnu klupsku turneju za ovu sezonu. Ekskluzivni, samostalni koncert Shamsa 69, započeće od 22:00, a na bini će nastupati uz podršku gitariste grupe Brkovi, Alena Vlajnića.

Publika će biti u prilici da uživa u pesmama iz repertoara grupe Brkovi, čiji je Shamso 69 frontmen, kao i njegovim autorskim pesmama, te obradama drugih izvođača sa ovih prostora i šire. Sa prethodnih solo nastupa u Srbiji sa bine, Shamso 69 je ispraćen dugotrajnim ovacijama, te će 18. marta publika u Zemunu moći da uživa u njegovom raznovrsnom repertoaru, prošaranom razmišljanjima i dosetkama ovog kantautora.

Vedran Pehar (Shamso 69) se bavi muzikom od svoje 14. godne, a 2007. postaje pevač i glavni autor u grupi Brkovi. Od tada do danas napisao je preko 80 pesama, 7 albuma za Brkove, a kao autor ili izvođač saradjivao je i sa mnogim drugim umetnicima. Iza sebe ima preko 300 nastupa širom Balkana i Europe. U jeku svetske pandemije korona virusa odlučuje paralelno s bendom pokrenuti i solo karijeru. Svako ko je ikad prisustvovao njegovim javnim nastupima zna da on nikog ne ostavlja ravnodušnim i zato vas pozivamo da dođete u Fest i da uživate u programu koji će Shamso 69 spremiti za vas.

Pre, ali i nakon koncertnog programa, za održavanje energije biće zadužena DJ Feddy Kan, koja će tada obeležiti jubilarno 10. izvođenje samo jednog od mnogih svojih muzičkih najtova, nazvanih kao „Više Ni Pankeri Ne Slušaju Pank!”, po istoimenoj pesmi grupe Brkovi. Taj čovek“;, kako je ovog DJ-a upravo Shamso 69 imenovao u jednom intervjuu za dokumentarni film, jeste dugogogišnji muzički i kulturni novinar, fotograf i organizator kulturnih događaja, Simona Kanjevac. U dosadašnjim najtovima, skraćeno imenovanim kao ,,VNPNSP“, ovaj DJ nas vozi stazama domaćeg i regionalnog panka, od melodičnih, preko energičnih, do tvrdokornih numera.

Jedno je sigurno! 18. marta u klubu Fest, biće veče za pamćenje! Koncert počinje u 22:00. Ulaznice je moguće nabaviti u klubu Fest u iznosu od 1200 RSD, dok će na veče koncerta, njihova cena iznositi 1400 RSD.

FOTO: Sanjim Kastelan

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ALBUM LJUBIČICA JE KONAČNO TU – ,,DOK ČEKAMO PAD“

Gotovo deset godina nakon objavljivanja albuma prvenca, te brojnih singlova, EP izdanja i saradnji sa drugim muzičarima, pančevački bend Ljubičice je objavio drugi studijski album ,,Dok čekamo pad” na kome se nalazi osam pesama. Album je objavljen pod etiketom Krokodil studija iz Pančeva i predstavlja svojevrsnu ličnu kartu ove izdavačke kuće. Vrlo karakterističan zvuk i pristup produkciji, koji se neguje u Pančevu već desetak godina, donosi svoje najsnažnije adute upravo […]

today16. mart 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA