Vesti

SCORPIONS SE VRAĆAJU SINGLOM „ROCK BELIEVER“

today14. januar 2022.

Background

U okviru svog velikog povratka, čuveni Scorpions su rešili da obraduju svoje obožavaoce i predstave novi singl pod nazivom „Rock Believer“. U pitanju je numera sa predstojećeg istoimenog albuma, a u pripremi je i muzički video koji će biti objavljen 18. januara. Naslovnicu singla je dizajnirao Klaus Voormann, dobitnik Grammy nagrade i kreator naslovnice nagrađivanog albuma grupe The Beatles „Revolver“.

„Tokom godina smo slušali razne ljude koji govore da je rock mrtav, ali još uvek postoje milioni slušalaca koji dokazuju suprotno. Naši fanovi su najbolji na svetu! Sa novim materijalima se vraćamo korenima, želeli smo da publici pružimo ono po čemu je naš bend poznat, a to su svakako odlični rifovi i jake melodije. Pokušali smo da prenesemo osećaj live nastupa u studio i da konačno sva petorica sviramo zajedno“kaže pevač benda Klaus Meine o novom izdanju.

U martu i aprilu bend će nastupati u Las Vegasu, a od juna kreću sa velikom evropskom turnejom na kojoj će svojim slušaocima moći uživo da predstave novu muziku.

Izlazak albuma „Rock Believer“ se očekuje 25. februara.

Foto: universalmusic.rs / Marc Theis

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KONKURS ZA NAGRADU MILAN MLADENOVIĆ RASPISUJE SE 1. MAJA 2022.

Nagrada Milan Mladenović tradicionalno će biti dodeljena četvrti put 21. septembra, na Milanov rođendan, i to se ne menja. Od Zadužbine Milana Mladenovića saznali smo da će od ove godine umesto u junu konkurs za ovu Nagradu biti otvoren u maju - od 1. do 31. maja 2022. Prihvatiće se kompozicije sa tekstom objavljene između 1. jula 2021. i 31. maja 2022. https://youtu.be/gQvQd3fJiUo O svim detaljima Konkursa, kao i ranijih […]

today14. januar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA