Vesti

KONKURS ZA NAGRADU MILAN MLADENOVIĆ RASPISUJE SE 1. MAJA 2022.

today14. januar 2022.

Background

Nagrada Milan Mladenović tradicionalno će biti dodeljena četvrti put 21. septembra, na Milanov rođendan, i to se ne menja.

Od Zadužbine Milana Mladenovića saznali smo da će od ove godine umesto u junu konkurs za ovu Nagradu biti otvoren u maju – od 1. do 31. maja 2022.

Prihvatiće se kompozicije sa tekstom objavljene između 1. jula 2021. i 31. maja 2022.

O svim detaljima Konkursa, kao i ranijih godina, javnost će biti obaveštena putem zvaničnog sajta milanmladenovic.com, društvenih mreža Zadužbine, kao i  putem medija.

Podsećamo, Nagrada Milan Mladenović dodeljena je tri puta do sada, a dobitnici su Artan Lili i njihova ,,D.E.P.R.A“, grupa d r a m sa pesmom ,,Daj mi sve“ i Ana & The Changes i kompozicija ,,Tu“.

Foto: Zadužbina Milana Mladenovića promo

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MUSE APELUJE NA BORBU PROTIV NASILJA

Dvostruki Grammy dobitnici, engleski alternativni sastav Muse, vratio se potpuno novom pesmom "Won’t Stand Down“, objavljenom pod okriljem izdavačke kuće Warner Records. Singl je producirao Dan Lancaster (Bring Me The Horizon, Enter Shikari) kao i članovi grupe Muse. Pesmu karakterišu upečatljivi rifovi i industrial distrozije, inače prepoznatljive u izrazu ovog benda. Samim tim singl „Won’t Stand Down“ je spreman za izvođenja u arenama i velikim koncertnim prostorima. Tako snažnom zvuku doprinosi upečatljiv […]

today14. januar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA