Vesti

NOVI VIDEO SPOT SANE GARIĆ JE ,,SVE ŠTO OSEĆAM“

today21. oktobar 2022.

Background

Beogradska muzičarka i autorka Sana Garić objavila je video spot za pesmu „Sve sto osećam“ ujedno i sedmi video spot koji zatvara aktuelan album „Naočare za srce“.

Drugi album Sane Garić „Naočare za srce“ je objavljen u krajem prošle godine, digitalno izdanje i u fizičkom CD i 3D CD formatu. Album je ispraćen fantastičnim recenzijama u Srbiji, regionu i svetu. Na taj način omogućeno je bendu da predstavlja domaću scenu i na međunarodnim festivalima.

„Snimili smo jedan diiivaaan spot za moju omiljenu pesmu „Sve što osećam“. Za kratko vreme smo sve organizovali, smislili i realizovali. Veliko „bravo“ za Maju Uzelac, Anu Rodić i ceo tim koji je učestvovao na snimanju koje je trajalo od 5 ujutro do 5 popodne. Nisam bila sigurna šta nas očekuje i da li ćemo uspeti da snimimo sve što smo zamislili za jedan dan tokom avgusta po velikoj vrućini. Definitivno smo uspeli sve da izvedemo. Srećna sam kako je sve uklopljeno i ponosna na to što smo snimili – kako zvučno, tako ovaj put i vizuelno. Kao što je Maja rekla slušajte „hit za kraj svih krajeva leta“. Prepusti se u ritmu talasa,“ izjavila je Sana Garić povodom izlaska spota.

Za potrebe snimanja ovog romantičnog spota, Sana je okupila žensku ekipu. Rediteljka spota je Maja Uzelac, scenaristkinja Ana Rodić, a montažu je radila Nevena Trutin. Snimatelj je bio Vlada Pavić, a za snimke dronom je bio zadužen Srboljub Stojanović.

Početkom ove godine Sana Garić i njen bend su, uz podršku i po izboru Radio Beograda 1, nastupili u Groningenu u Holandiji na šoukejs festivalu u sklopu najveće evropske muzičke platforme „Eurosonic Noordeslag„.

Album „Naočare za srce“ predstavlja kombinaciju svežih žanrova elektronske i plesne muzike, popa i art roka. Muziku potpisuje Sana zajedno sa članovima benda, a to su: Milorad Ristić – Miki (bas), Feđa Tom Franklin (bubanj) i Dušan Ristić (gitara). Produkciju i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđević – Rahmanee. Koncertno će Sana Garić album „Naočare za srce“ predstaviti i u Novom Sadu u kulturnoj stanici Eđšeg (13. januara 2023 godine).

Video spot za pesmu „Sve što osećam“ možete pogledati na YouTube kanalu Sane Garić.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MIZAR U DOMU OMLADINE BEOGRADA16. DECEMBRA!

Nakon sedam godina jedan od najboljih bendova sa ovih prostora, kultna makedonska darkwave grupa Mizar, nastupi će 16. decembra u Domu omladine Beograda! Poslednji nastup pred beogradskom publikom Mizar je imao 2015., a tri godine pre toga bili su predgrupa svetskoj zvezdi Merlinu Mensonu. Osnovan davne 1981. godine, Mizar je od osnivanja, pa sve do danas prošao kroz mnoge faze. Postava se menjala, rastajali su se i ponovo sastajali dok […]

today20. oktobar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA