Vesti

SAJSI MC JE IZBACILA E.P. POSVEĆEN SVOM EGU, POD PRAVIM IMENOM I PREZIMENOM

today8. mart 2023.

Background

Početkom marta meseca Sajsi MC je odlučila da publiku obraduje novim materijalom, u pitanju je novo EP izdanje od 5 pesama, koje nosi naziv reperkinog pravog imena i prezimena ,,IVANARASHIC”.

Među pesmama se nalaze i hitovi poput ,,Bezgrešno začeće”, “Rentaš me” i ,,Ležimo u kovčegu”. Ime novog muzičkog izdanja je složenica nastala od imena Ivana Rašić, a Sajsi dodaje da je vreme da javnost malo više vidi Ivane Rašić:

,,Ona (Ivana prim. aut.) je zaslužila malo više pozornosti. Tehnički, ona više i ne postoji, jer sada imam dva prezimena i morala sam da joj u to ime posvetim makar jedan EP, što se potpuno poklopilo i sa tematikom pesama. Sve pesme su negde deo mog temperamenta, a šta je deo mene, deo je i nje, jer nas dve jesmo negde ista osoba”, kaže reperka kroz smeh.

FOTO: Promo materijal

Omot izdanja je fotografisao renomirani fotograf Sever Zolak, na šta Sajsi ima da kaže: ,,Fotografisao me je na jednom događaju i kada sam videla fotografiju, rekla sam sebi – to je to. Ovaj jak blic u lice Sajsi MC razotkrio je lik Ivane Rašić, onda smo dodali dizajnerski taj rustični efekat, jer sve fotografije mog alter-ega su malo i moj privatni foto-album”.

Na izdanju, pored rođene sestre Tijane, gostuju i novosadski producent Thicc boi, sa kojim je reperka već ranije sarađivala, ali i mladi muzičar i producent A.N.D.R. koji je ovom prilikom predstavio potpuno novi zvuk reperke, a sa kojim je ona nedavno otpočela saradnju. Tako se na pesmama čuje da SajsiMC čak i peva, takođe, prisutno je još novih saradnika, te tako čujemo da je vokalno prisutna multimedijalna umetnica Veronauka, ali i reper Lavan.

FOTO: Promo materijal

STREAMING SERVISI: https://KontraRights.lnk.to/IVANARASHIC

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

U SVAČIJEM ŽIVOTU POSTOJI JEDNA ONA. KO JE TVOJA HEROINA?

Uoči međunarodnog dana posvećenog svim ženama sveta podsećamo se i slavimo one koje su ostavile za sobom dubok i svetao trag. Zbog čega je baš ONA tvoja inspiracija i zvezda vodilja, oslonac u važnim životnim trenucima i simbol tvoje unutrašnje snage? Ko je tvoja HEROINA, bilo da je majka, baka, devojka koju si jednom sreo/srela? Možda je iz sveta filma ili slikarka fina, spisateljka, naučnica, žena sa muzičkih bina, junakinja […]

today6. mart 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA