Vesti

U SVAČIJEM ŽIVOTU POSTOJI JEDNA ONA. KO JE TVOJA HEROINA?

today6. marta 2023.

Background

Uoči međunarodnog dana posvećenog svim ženama sveta podsećamo se i slavimo one koje su ostavile za sobom dubok i svetao trag.

Zbog čega je baš ONA tvoja inspiracija i zvezda vodilja, oslonac u važnim životnim trenucima i simbol tvoje unutrašnje snage?

Ko je tvoja HEROINA, bilo da je majka, baka, devojka koju si jednom sreo/srela?

Možda je iz sveta filma ili slikarka fina, spisateljka, naučnica, žena sa muzičkih bina, junakinja snažna, neka ženska ličnost tebi baš važna?

Napiši nam zašto je baš ONA tvoja HEROINA, jer Rock Radio želi da inspiriše dalje, a i slede lepe nagrade na Dan žena zahvaljujući našim prijateljima – BATISTE kozmetici.

Do 8. marta nam pošalji priču o tvojoj Heroini putem SMS ili viber poruke na 066/104 105 i očekuj poziv tvog Rock Radija.

FOTO: Rock Radio

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

M.OR.T. SA NOVIM SPOTOM, ZA PESMU ,,SVIJET SE SUŽAVA“, NA KORAK OD ALBUMA

Novi album grupe M.O.R.T. ,,Samo hrabro i bezveze" biće objavljen 17. marta, a najavljuju ga još jednim spotom za pesmu ,,Svijet se sužava". Pesma je nastala tokom stresnih i brutalnih uslova 2020. godine, u bendovskoj prostoriji za probe: ,,Za sve one koji se osećaju izolovano i odbačeno kao da se svet sužava, znajte da je nekad najhrabrija stvar i junački korak tražiti pomoć. Uvek postoji neko ko vas može videti, […]

today6. marta 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA