Vesti

OTVOREN KONKURS ZA JUBILARNI BARF 10.!

today5. novembar 2021.

Background

Velika podrška autorcima i domaćoj sceni – Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS) poziva bendove i autore da se prijave na ovogodišnje, jubilarno, izdanje Beogradskog autorskog festivala – BARF 10!

Prijava na Beogradski autorski rok festival BARF 10 trajaće do 22. novembra, nakon čega će komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a odabrati šestoro finalista. Odabrani finalisti imaće priliku da nastupe na finalnoj večeri festivala koje će, kao i prethodnih godina, biti održano 5.decembra u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana.

Svi bendovi/autori se na BARF10 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka ili kao digitalno izdanje. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama.

Kao i uvek, URMUS se potrudio da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi novčane, ali i druge vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala BARF10.

Prvoplasirani bend/autor osvaja 60.000 RSD, drugoplasirani 50.000 RSD. Pobednik po glasovima publike dobija snimanja singla u studiju MAŠINA 23. Pobednik festivala dobija objavljivanje digitalnog singla za PGP RTS, nastup na Bunt Rok festivalu 2022.

Kompletan festival se snima audio i video, tako da će nastupi svih finalista biti objavljeni na zvaničnom YouTube kanalu festivala. Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica firme STUNNER.

BARF 10 trebalo je da bude održan prošle godine, ali je zbog pandemije ovaj naš jubilej morao da bude odložen“ podsećaju organizatori festivala i dodaju: „Ovo je važan jubilej i za nas i za sve one izvođače koji su kroz festival prošli. Daćemo sve od sebe da ga obeležimo na najbolji mogući način.“, kažu iz URMUS-a i dodaju:

„Pozivamo bendove i izvođače da se prijave i da zajedno damo snagu domaćoj muzičkoj sceni za koju zaista verujemo da ima šta da ponudi!“.

Organizatori festivala takođe naglašavaju da će finale biti održano uz poštovanje svih mera koje u tom trenutku budu na snazi.

FOTO: Saša Ivanović

 

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

40 GODINA ORGAZMA I 40 GODINA PAKET ARANŽMANA SE SLAVI KONCERTOM!

Posle skoro dve godine konačno su se stekli uslovi da se koncertno obeleži ,,40 godina Orgazma" kako i dolikuje ovako značajnom jubileju! U Kombank dvorani, Električni orgazam  nastupa 9. decembra. ,,Srećni smo što je ovaj koncert dobio zeleno svetlo od nadležnih. Pošto je ove godine i 40 godina od objavljivanja ,,Paket aranžmana", ali i četiri decenije našeg prvog albuma, spremamo posebna iznenađenja tim duplim povodom, ali i specijalne goste", kazao […]

today4. novembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA