Vesti

40 GODINA ORGAZMA I 40 GODINA PAKET ARANŽMANA SE SLAVI KONCERTOM!

today4. novembra 2021.

Background

Posle skoro dve godine konačno su se stekli uslovi da se koncertno obeleži ,,40 godina Orgazma“ kako i dolikuje ovako značajnom jubileju!

U Kombank dvorani, Električni orgazam  nastupa 9. decembra.

,,Srećni smo što je ovaj koncert dobio zeleno svetlo od nadležnih. Pošto je ove godine i 40 godina od objavljivanja ,,Paket aranžmana“, ali i četiri decenije našeg prvog albuma, spremamo posebna iznenađenja tim duplim povodom, ali i specijalne goste“,

kazao je Srđan Gojković Gile, frontmen orgazma pred duplu proslavu koja nas očekuje u Kombank dvorani.

,,Uželeli smo se beogradske publike i raduje nas ponovni susret sa njom, jer na ovaj koncert predugo čekamo. Najveći deo naših života proveli smo u Beogradu i mnogo toga nas vezuje za ovaj grad, pa su nam baš zbog toga koncerti kod kuće uvek među najdražim i najvažnijim. Daćemo sve od sebe da ovo bude još jedan koncert za pamćenje!“, dodaje Gile.

Duh zajedništva koji Orgazam neguje pune četiri decenije konačno je moguće u potpunosti doživeti – u Kombank dvorani 9. decembra sa početkom u 20h.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank dvorane, svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, ali i online putem sajta tickets.rs.

FOTO: Mikica Andrejić

Budući da su i dalje na snazi zdravstvene preventivne mere, posetiocima koncerta biće neophodni digitalni zeleni sertifikati, koji sadrže najmanje jedno od navedenog:

– dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine protiv zarazne bolesti COVID-19, kojim se potvrđuje da vakcinacija nije starija od 210 dana;
– negativan PCR test ne stariji od 72 sata;
– negativan antigenski test ne stariji od 48 sati;
– dokaz o preležanom kovidu u prethodnih sedam meseci, koji se potvrđuje pozitivnim PCR ili antigenskim testom;
– pozitivan test na antitela (IgG), ne stariji od tri meseca, urađen u državnoj laboratoriji.

Svaka od ovih stavki već se nalazi u zelenom sertifikatu svih građana i pri svakoj promeni (novoj dozi vakcine, testiranju ili obolevanju od kovida), automatski se ispunjava novim podacima.

Digitalni zeleni sertifikat (kovid sertifikat) može da se ponese ili u digitalnom formatu u telefonu ili odštampan na papiru, i on će se proveravati skeniranjem jedinstvenog QR koda koji svaki od njih poseduje.

Na koncertu će biti poštovane sve mere koje propisuje Krizni štab: merenje temperature na ulazu, obavezno nošenje maski i dezinfekcija ruku.

FOTO: Promo materijal

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NA TRIBINU ,,STVARAN SVET OKO MENE“ SU DOBRO DOŠLI SVI

,,U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene, znaj, tad je tek počelo." Sloboda je bila jedan od glavnih motiva stvaralaštva Milana Mladenovića, a Zadužbina nastavlja da neguje vrednosti koje su odlikovale njegovu umetnost. U organizaciji Zadužbine Milana Mladenovića u utorak, 9. novembra, biće održana tribina ,,STVARAN SVET OKO MENE: SLOBODA GOVORA ILI KULTURA ĆUTANJA". Konstruktivan razgovor na ovu temu upriličiće: MARKO ŠELIĆ MARČELO, […]

today3. novembra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA