Vesti

U JUNU NIKOLA ČUTURILO SA BENDOM NA BINI

today6. maj 2022.

Background

Nikola Čuturilo, beogradski rok autor, kompozitor, pevač i gitarista, održaće koncert u Domu omladine, u sali Amerikana, 03. Juna sa početkom u 21h, a 10. juna u Domu kulture u Novom Sadu.

Ovom prilikom Nikola Čuturilo će sa svojim bendom promovisati visoko hvaljeno aktuelno izdanje, album pod nazivom „Priče iz Depoa“, koji u potpunosti prenosi autorsko umeće u kreiranju intimne i iskrene vlastite projekcije, izražene u maniru autentičkog zvuka rok muzike.

Jedinstvenost ovog muzičara srpske rok scene, odražava se i u izuzetno visokom nivou prezentacije autorske muzike na živim nastupima, snažnoj energiji I odličnoj atmosferi.

,,Pripreme za koncert su već u toku, ništa ne želim da prepustim slučaju, jer želim da omogućim totalno uživanje i radovanje, kako sebi tako i svim drugarima na bini“,  kaže Nikola i dodaje: ,,To je najvažniji preduslov da damo ono najbolje od sebe i budemo na visini zadatka”.

Pored izbora pesama sa poslednjeg albuma, bogata karijera biće predstavljena i izabranim pesmama i sa prethodnih izdanja; Nikoli i bendu na pozornici će se pridružiti muzičari koji su učestvovali na snimanju posednjeg albuma, a biće i nekoliko iznenađenja.

Koncert počinje sa mladom grupom Vreme čuda, koja će predstaviti nekoliko pesama sa svog istoimenog debi albuma.

Nikola takođe ističe: ,,Moja je želja kao i uvek da sa ljudima u publici podelim radost, energiju, iskrenost i nadu. Svako ko bude sa nama 03.06. u Amerikani dobiće od mene sve što mogu bez zadrške i kalkulacije.“

Ulaznice na linku Tickets.rs po ceni RSD 1200.

Nikola Čuturilo, beogradski je gitarista, pevač, tekstopisac i kompozitor koji već četiri decenije okupira srca i umove sofisticirane publike roka širom Balkana.

Njegov sedmi studijski album ,,Priče iz Depoa”, dolazi nakon velikog uspeha singlova ,,Sanjam te” i ,,Lice ulice” u 2021. godini, pokazujući njegovu snažnu, kreativnu i umetničku energiju. Album predstavlja kolekciju pesama: intimnu i iskrenu ličnu projekciju, sa konceptom dobro snimljenog živog benda na zadatku, sirovo, bez nepotrebne kozmetike.

FOTO: Promo materijal

U međuvremenu, u toku je snimanje video spota za predstojeći singl ,,Slušaj me sine“, sa albuma „Priče iz Depoa“ . Video spot se snima na području Beograda i na obalama Tamiša u okolini Pančeva, a očekuje se sredinom maja. Režiju potpisuje Milutin Petrovića, a kameru Staša Bukumirović.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

THE DOORS RIDERS U KUGLAŠU 7.MAJA

Real tribute atrakcija The Doors Riders iz Kragujevca prvi put će nastupiti u Kuglašu, u subotu, 7. maja od 22,00h sata. Fanovi legendarne grupe The Doors pozvani su da dožive vreme jednog od najvećih bendova u istoriji rok muzike! The Doors Riders je real tribute atrakcija iz Kragujevca sa puno pozitivnih kritika i nastupa širom regiona. Stvaraju zvuk, ambijent i realistični osećaj 60-ih godina prošlog veka koji publiku vodi u […]

today6. maj 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA