Vesti

THE DOORS RIDERS U KUGLAŠU 7.MAJA

today6. maja 2022.

Background

Real tribute atrakcija The Doors Riders iz Kragujevca prvi put će nastupiti u Kuglašu, u subotu, 7. maja od 22,00h sata.

Fanovi legendarne grupe The Doors pozvani su da dožive vreme jednog od najvećih bendova u istoriji rok muzike!

The Doors Riders je real tribute atrakcija iz Kragujevca sa puno pozitivnih kritika i nastupa širom regiona. Stvaraju zvuk, ambijent i realistični osećaj 60-ih godina prošlog veka koji publiku vodi u vreme pesama legendarnih kalifornijskih rok ikona.

Članovi benda su Kosta Miletić (Jim Morrsion), Danijel Armuš (Ray Manzarek), Stefan Mihić (Robby Krieger) i David Armuš (John Densmore).

FOTO: Promo materijal

Na koncertu u Kuglašu će izvesti čuvene hitove Doors-a poput „When the musics over“, „Break on through“, „La Woman“, „People are strange“, „Light my fire“, „Riders on the storm“, „Roadhouse blues“, „Touch me“, „Soul kitchen“, „Hello I love you“  i ostale. Ono što je danas samo na nosačima zvuka, sada možete čuti i gledati uživo.

Ulaz je 500 dinara.

FOTO: Promo materijal Kuglaš

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

RASPISAN JE KONKURS ZA DODELU NAGRADE MILAN MLADENOVIĆ 2022.

Zadužbina Milana Mladenovića raspisala je konkurs za Nagradu Milan Mladenović 2022! Pod sloganom ,,Prijavi svoju stvar" konkurs je otvoren od 01.05. do 31.05.2022. Pravo da konkurišu za Nagradu imaju autori i izvođači iz svih zemalja bivše Jugoslavije, sa pesmom sa tekstom na nekom od jezika koji se govore na teritoriji bivših jugoslovenskih republika, uključujući i jezike manjina: - Jedan izvođač, autor ili grupa autora može prijaviti samo jednu pesmu na […]

today4. maja 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA