Vesti

,,SUNCE NAŠEG NEBA“ JE NOVI ALBUM MEHANIZMA

today31. mart 2023.

Background

Bend Mehanizam objavio je digitalno izdanje albuma „Sunce našeg neba“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

Mehanizam je bend iz Užica nastao u maju 2019. godine. Stvaraju muziku koja svoje korene pronalazi u počecima težeg roka kroz prizmu ličnih ideja i različitih muzičkih uticaja.  Članovi benda su Ignjat Milićević (klavijatura, vokal), Miloš Milićević (gitara), Matija Tasić (bas gitara) i Srđan Tomić (bubnjevi).

Album „Sunce našeg neba“ snimljen je 2020. godine u Novom Sadu. „Snimali smo u studiju Piknik kod Gos’n Bandara (Miroslava Majkića). Gost na albumu je Luka Jelisavčić (Pero Deformero, Brat, BES) koji je odsvirao perkusije za pesmu „Sećanja““ kaže bend i podseća da je put ka snimanju ovog izdanja bio propraćen dobrim svirkama i jakom energijom.

FOTO: Atila Sabo

Mehanizam je učestvovao na Zaječarskoj Gitarijadi, zatim na Mobil Demo Festu na kojem su dobili nagradu za najboljeg gitaristu festivala, na Rokerijadi (nagrada za najboljeg basistu festivala), Bunt rok festivalu, ali i Velikogradištanskoj gitarijadi na kojoj su odneli prvu nagradu.

Na albumu se nalazi devet pesama, a do sada su snimljena tri spota, i to za pesme „Praznina“, „Sećanja“ i „Zemlja ratova“.

Album „Sunce našeg neba“ dostupan je na Youtube kanalu Multimedia Music kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

FOTO: Atila Sabo

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

BEND KONTRA KOMITET JE IZBACIO ALBUM ,,CEPAJ BRATE“

Bend Kontra komitet objavio je i fizičko izdanje albuma „Cepaj brate“ za diskografsku kuću Multimedia Music. Kontra komitet je bend iz Šapca koji stvara pravu rokenrol atmosferu svojim autentičnim zvukom i energičnim nastupima. Predstavlja pravo osveženje na domaćoj rok sceni i garantuje vam nezaboravno rokenrol iskustvo. Njihovi nastupi su puni pozitivne energije koja se prenosi na publiku, a njihova strast prema muzici ne može da ostavi nikoga ravnodušnim. Kontra Komitet […]

today31. mart 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA