Vesti

BEND KONTRA KOMITET JE IZBACIO ALBUM ,,CEPAJ BRATE“

today31. mart 2023.

Background

Bend Kontra komitet objavio je i fizičko izdanje albuma „Cepaj brate“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

Kontra komitet je bend iz Šapca koji stvara pravu rokenrol atmosferu svojim autentičnim zvukom i energičnim nastupima. Predstavlja pravo osveženje na domaćoj rok sceni i garantuje vam nezaboravno rokenrol iskustvo.

Njihovi nastupi su puni pozitivne energije koja se prenosi na publiku, a njihova strast prema muzici ne može da ostavi nikoga ravnodušnim. Kontra Komitet je bend koji će vas naterati da se zamislite nad problemima običnog malog čoveka.

Članovi benda su Branko Mićanović (ritam gitara / vokal), Vujadin Stanić (bubanj), Dejan Gavrilović (bas) i Darko Stefanović (solo gitara).

Album „Cepaj brate“ objavljen je 2022. godine najpre u digitalnom izdanju a sada je dostupan i na CD-u. Autor svih pesama na izdanju je Branko Mićanović.

Na njemu se nalazi 12 pesama:

1. Sistem

2. Istina

3. Glad

4. Bol

5. Cepaj brate

6. Dop

7. Koma

8. Nema predaje

9. Robija

10. Seci uši

11. Žive rane

12. Kasno je

 

 

CD „Cepaj brate“ možete kupiti na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com, a album je u digitalnom izdanju dostupan na Youtube kanalu Multimedia Music kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

FOTO: Promo materijal

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NATALEE, NOVA ERA ZVUKA, SA PESMOM ,,ROLAM“

Srpska muzičarka Nataleé izbacila je novi singl i spot za pesmu „Rolam“, r&b/hip-hop priču o nebouzdanoj novoj ljubavi i nezaustavljivoj potrebi za njenim izražavanjem po svaku cenu. Pesma je nastala kao plod džem sešna sa ekipom okupljenom oko Nataleé stvaralaštva. Ideju za muziku povela je Nataleé sa gitaristom benda Lazarom Odalovićem, koji je za ovo izdanje pokazao svoje multimedijalne sposobnosti, imajući u vidu da potpisuje aranžman, produkciju muzike i montažu […]

today30. mart 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA