Vesti

LORD OF THE DANCE – SPEKTAKL NA TAŠMAJDANU U MAJU DOGODINE

today27. oktobar 2022.

Background

Planetarno popularni irski muzičko-plesni spektakl Lord of the Dance stiže u Beograd, na Tašmajdan, 24. maja 2023. u organizaciji producentske kuće Long Play. Grandiozni scenski šou koji je osnovao 1995. irsko-američki plesač Majk Fletli posetio je više od 1.000 mesta širom sveta i videlo ga je više od 60 miliona ljudi u 60 zemalja na svakom kontinentu, što ga čini jednom od najuspešnijih plesnih produkcija.

U Beogradu je Lord of the Dance nekoliko puta u poslednjih desetak godina uvek nailazio na sjajan prijem, pa nema sumnje da na Tašmajdanu sledi još jedan spektakl za pamćenje.

Fletli je prilagodio originalni Lord of the Dance za nove generacije obožavalaca. Aktuelni šou sadrži više od 150.000 koraka, te publiku magično uvodi u vrtlog pokreta, plesa, umetničkog osvetljenja i pirotehnike za pamćenje. Posetioce čeka nova scena, kostimi, koreografija, kao i najsavremenija tehnika i svetlosni efekti. Na pozornici će se pojaviti 40 istaknutih mladih izvođača, uz novu muziku kompozitora Džerarda Fahija. Savremeni Lord of the Dance povezuje ono najbolje od tradicije sa uzbuđenjem koje donosi nova muzika i savremeni ples.

Majl Fletli ne skriva uzbuđenje uoči nove Lord of the Dance turneje, posle svega što je zadesilo planetu vezano za pandemiju korone:

„Osećam da je ovo najvažnija turneja u našoj istoriji. Povratak umetnosti je neverovatno bitan. Nadam se da će niz naših nastupa pomoći ljudima da se obnovi raspoloženje i vrati osmeh na njihova lica“.

Ulaznice za spektakl Lord of the Dance 24. maja 2023. na Tašmajdanu koštaju od 3.200 do 4.500 dinara, i mogu se nabaviti putem servisa.

FOTO: Promo materijal/ poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

RULJA I.N.C. – PROMOCIJA ALBUMA ,,NIŠTA SKRIVENO“

Lazarevački bend Rulja Inc. objavio je nedavno fizičko CD izdanje svog debi albuma „Ništa skriveno“, za diskografsku kuću Multimedia Music. Promocija izdanja „Ništa skriveno“ biće održana u četvrtak, 27. oktobra u 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2). Na promociji će govoriti novinarka i voditeljka Radija 202 Olga Kepčija, producent albuma Milan Savić Dexter, direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović kao i članovi benda. Album „Ništa skriveno“ na […]

today26. oktobar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA