Vesti

RULJA I.N.C. – PROMOCIJA ALBUMA ,,NIŠTA SKRIVENO“

today26. oktobra 2022.

Background

Lazarevački bend Rulja Inc. objavio je nedavno fizičko CD izdanje svog debi albuma „Ništa skriveno“, za diskografsku kuću Multimedia Music.

Promocija izdanja „Ništa skriveno“ biće održana u četvrtak, 27. oktobra u 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Na promociji će govoriti novinarka i voditeljka Radija 202 Olga Kepčija, producent albuma Milan Savić Dexter, direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović kao i članovi benda.

Album „Ništa skriveno“ na promociji će biti dostupan po promotivnoj ceni.

***

Rulja Inc. je rokenrol bend nastao u Lazarevcu 2018. godine i od samog početka bio je okrenut isključivo autorskom radu. Nastao je pod uticajem kultnih bendova sa ovih prostora (poput Partibrejkersa, Bjesova, Block Out-a, Braće Left) kao i uzora van granica naše zemlje (Queens Of The Stone Age, Guns N Roses, Aerosmith, Led Zeppelin, Kyuss). Trenutnu postavu čine Ivan Simić (vokal, gitara), Marko Milutinović (gitara), Vuk Stojanović (bas) i Filip Todorčević (bubanj).

Jedan od uživo najenergičnijih novih rok bendova privukao je, i nastupom, ali i svojim autorskim pesmama, veliku pažnju domaće publike.

Posle izlaska albuma „Ništa Skriveno“ na svim digitalnim platformama u decembru prethodne godine, a zatim i brojnih svirki po klubovima i festivalima širom Srbije, u prodaji je i fizičko CD izdanje debi albuma grupe Rulja Inc.

Album „Ništa skriveno“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NOVI SINGL BENDA MAiKA: ,,U DIMU“

Već poznat zvuk benda MAiKA ovog puta obogaćen je dozom senzualnosti. Oslanjajući se na zvuk tvrđih rifova i elektronike, novi singl „U dimu“ istražuje ženstvenost i intimnost iz nešto drugačijeg ugla. MAiKA stvara autentičan zvuk. Njihova muzika se oslanja na moderne ritmove, ženski pank vokal i ludu scensku energiju. Kombinujući tradicionalnu balkansku muziku, trube i harmoniku, sa novim žanrovima (elektronika, alternativna dens muzika, indi pop, pank): ,,Sa novom pesmom donosimo […]

today25. oktobra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA