Vesti

NOVI SINGL I SPOT LJUBIČICA: ,,OPET“ JE ČISTA SENZUALA

today28. april 2022.

Background

Grupa Ljubičice iz Pančeva, koju čine braća Petar i Vuk Stevanović, nakon pauze od dve godine, vraća se na scenu novim singlom ,,Opet”. Pesma,,Opet” dostupna je na svim digitalnim platformama, kao i na bandcampu benda, a spot u režiji Marine Uzelac sa fascinantnom Anjom Pavićević u glavnoj ulozi.

Povratnički singl nosi prikladan naslov ,,Opet”, a lajtmotiv pesme je senzualnost, čežnja i neizdrž. Sve to je na najbolji način prikazala ekipa koja je i stvorila vizuelni identitet ovog izdanja. Fantastična kombinacija rediteljke Marine Uzelac, koja donosi iskustvo snimanja preko četrdeset muzičkih spotova, i mlade snimateljske nade Alekse Borkovića, na prelep način dodali su novu dimenziju pesmi. U glavnoj ulozi je glumica Anja Pavićević koju znamo iz serije ,,Močvara“, a uz nju i plejada izuzetnih mladih glumaca na koje svakako treba obratiti pažnju. Na novoj pesmi sa bendom je radio i Milan Bjelica, sada već legendarni domaći producent (Buč Kesidi, Repetitor, Iva Lorens, Oli Pop…), a pored njega u osnovnom autorskom timu bio je i Petar Pupić, poznatiji kao Egret.

,,Jako smo uzbuđeni zbog nove pesme koju ćemo konačno podeliti sa ljudima. Dugo smo radili i zaista smo preponosni na rezultat. Svakako, nismo bili sami i zahvaljujemo se ekipi koja je zaslužna što sve ovo izgleda i zvuči zaista svetski. Takođe, uželeli smo se bine i koncerata, da se vidimo, čujemo i osetimo uživo. Sledi jedan jako uzbudljiv i lep period za bend Ljubičice.” kaže Vuk Stevanović.

FOTO: Bojan Stanojević

Kada su u januaru 2020. godine, nakon prve evropske turneje, nastupali na rasprodatom koncertu u Zagrebu, nisu ni slutili da će njihov uspon biti pauziran globalnom pandemijom. Međutim, novi materijal ipak svedoči da su Ljubičice u tom periodu vredno radile i potpuno proširile svoju zvučnu paletu.

Ljubičice su široj javnosti poznati po brojnim uspešnim saradnjama, među njima se ističu Buč Kesidi sa kojima su radili na oba njihova albuma, zajedničkom pesmom sa Sajsi MC i zajedničkim albumom sa Jesenjim orkestrom (i generacijskom himnom ,,Godine u vetru“). Dostigli su najviši nivo kao producenti i autori, ali i kao kompozitori filmske muzike, gde je posebno bila zapažena muzika iz serije ,,Žigosani u reketu” i pesma ,,Jedva čekam rat ljudi protiv mašina“.

Ljubičice će uskoro objaviti nove singlove i spotove, a do kraja leta će, pod okriljem izdavačke kuće “Krokodil”, objaviti album. Očekuju ih i koncerti u celom regionu.

FOTO: Promo materijal / Art work

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,HARE HARE“ JE NOVI HIT NIŠKIH STRASTI – STEREO BANANE

Novim singlom Stereo Banane najavljuje njihov dugo očekivani treći album! Ova muzička senzacija iz Niša objavila je u svom prepoznatljivom maniru singl „Hare Hare”. U animiranom spotu za ovu pesmu pratimo svemirske doživljaje Naopaka i Nemusa širom galaksije dok šire spoznaje Kugfuzije. Na radost brojnih ljubitelja njihovog zvuka, nastavili su da se igraju rečima i muzičkim žanrovima. „Hare Hare je singl koji najavljuje naš dugo očekivani treći album. Jedva čekamo […]

today27. april 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA