Vesti

,,HARE HARE“ JE NOVI HIT NIŠKIH STRASTI – STEREO BANANE

today27. april 2022.

Background

Novim singlom Stereo Banane najavljuje njihov dugo očekivani treći album!

Ova muzička senzacija iz Niša objavila je u svom prepoznatljivom maniru singl „Hare Hare”. U animiranom spotu za ovu pesmu pratimo svemirske doživljaje Naopaka i Nemusa širom galaksije dok šire spoznaje Kugfuzije. Na radost brojnih ljubitelja njihovog zvuka, nastavili su da se igraju rečima i muzičkim žanrovima.

„Hare Hare je singl koji najavljuje naš dugo očekivani treći album. Jedva čekamo da sve to izađe, ne možemo više, izgoresmo. Pesma najavljuje blago drugačiji zvuk u odnosu na naša prethodna izdanja ali je suština manje-više ista. Album „Niške strasti“ izlazi vrlo brzo nakon singla, tako da pratite, sviđajte, delite, vrtite u krug, po žurke, po kola, na blutut zvučnici po kej i gde god smatrate da je iole privatljivo. Znači svuda. Živeli mi!”, kaže Marko Anđelković Naopak.

FOTO: Promo materijal

Za animaciju video spota je zaslužan mladi niški umetnik Ilija Ristić.

Pesma „Hare Hare“ najavljuje novi album „Niške strasti“ koji je planiran da se pojavi u maju u izdanju diskografske kuće Midget Unit Records.

FOTO: Promo materijal

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

HRABRI ČUDNI NOVI SEINE – IZAŠAO JE ALBUM ,,NAIZUST“

Hrvatski trio Seine, jedan od najoriginalnijih i žanrovskih najneuhvatljivijih regionalnih muzičkih fenomena, objavio je u petak, 22. aprila 2022, svoj treći album ,,Naizust" na kojem nam servira jedinstvenu viziju minimalističkog trip-pop misticizma. Album je dostupan u CD i digitalnom formatu, a na jesen dolazi i kao vinilno izdanje. Ako je debitanstki album ..Sno sna" (2017) bio intimni indie punk izliv, a njegov nastavak ,,22" (2019.) skok u anksiozne i bučne […]

today27. april 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA