Vesti

,,LIVING IN THE HEART OF LOVE“ U NOVOM RUHU!

today24. septembar 2021.

Background

Čuveni The Rolling Stones predstavljaju novi muzički spot za numeru „Living In The Heart Of Love“. Pesma je puštena u etar 19. avgusta i jedna je od devet neobjavljenih numera sa kultnog albuma „Tattoo You“!

Video je snimljen u Parizu, za režiju je bio zadužen Charles Mehling, a svoj glumački talenat su prezentovale Marguerite Thiam i Nailia Harzoune.

  FOTO: Helmut Newton

Povodom 40 godina od izdanja „Tattoo You“, legendarni sastav je rešio da obraduje svoje slušaoce objavljivanjem albuma u novom ruhu i u više formata. Devet neobjavljenih pesama, među kojima su „Troubles A’ Comin“, „Come To The Ball“ i , naravno, „Living In The Heart Of Love“, naći će se na Delux verziji albuma, u Box Setu i na vinyl izdanju.

Izlazak albuma se očekuje 22. oktobra.

FOTO: Cover Artwork

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NICK CAVE O ZEMLJI I VERI U NOVOM SINGLU I U NAJAVLJENIM MEMOARIMA

Nick Cave, prvi hedlajner EXIT festivala 2022, najavio je za jesen sledeće godine svoje nove memoare pod nazivom „Faith, Hope And Carnage“ (Vera, nada i pokolj)! Cave je prošle nedelje predstavio i singl „Earthlings“, do sada neobjavljenu pesmu iz perioda albuma „Ghosteen“, koja će se naći na albumu „B-Sides & Rarities Part II“ najavljenom za 22. oktobar ove godine. Memoari „Faith, Hope And Carnage“ (Vera, nada i pokolj) obuhvatiće više […]

today24. septembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA