Vesti

PARAF, REPETITOR I KRALJ ČAČKA SU NOVA IMENA REVIJALNOG DELA SEDMOG KONTAKTA

today3. februar 2023.

Background

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt konferencija, showcase i festival održaće se sedmi put u Beogradu!

#Kontakt23 očekuje nas od 23. do 25. marta 2023. u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Pored ranije najavljenih koncerata grupe Goran Bare i Majke (Dom omladine Beograda, 23. mart) i regionalne hip-hop atrakcije Vojka V (Zappa Baza, 24. mart), organizatori su objavili još tri imena koja će nastupiti u revijalnom delu Kontakt konferencije, showcase-a i festivala.

U okviru sedmog #Kontakt23 izdanja u Domu omladine Beograda nastupiće i Paraf i Repetitor (u sali Amerikana), i Kralj Čačka (u Velikoj sali DOBa).

Koliki je značaj PARAFA za razvoj kulturne zajednice regiona pored vanvremenskih pesama koje su i danas i više nego aktuelne, govori i činjenica da je grafit na kome piše PARAF PUNK Grad Rijeka, rodni grad benda, proglasio zaštićenim kulturnim dobrom. ,,Od osamdesetih do danas stoji turbulentnih 40 godina u kojim se štošta promijenilo: od boje kose, brojnog stanja, kilaže, ponešto bora na licu do države. Međutim ona energija, naboj i odličan feeling nisu izblijedjeli, dapače“, izjavila je Vim Cola iz Parafa povodom izlaska albuma ,,Delta Live 2022″ koji će, između ostalog biti promovisan na Kontaktu. Paraf će nastupiti u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana 24. marta sa početkom u 21h. Ulaznice su dostupne po ceni od 1.500 dinara promotivni kontigent, 1.800 dinara biće redovna cena ulaznice, a ukoliko ih ostane na veče koncerta koštaće 2.000 dinara.

FOTO: Promo materijal

Posle dugačke koncertne pauze KRALJ ČAČKA se vratio na scenu krajem prošle godine, objavio je novi singl i spot ,,Zemlja nije moj dom“ i održao je nekoliko koncerata za pamćenje. Ovaj koji sprema u okviru #Kontakt23 biće baš poseban: Nenad Marić i bend na bini Velike sale Doma omladine, sa publikom koja sedi i sa repertoarom koji je prilagođen ambijentu. Neke od najboljih koncerata Kralj Čačka održao je u ovakvim prilikama, sada je vreme za uživanje. Kralj Čačka će nastupiti u Velikoj sali Doma omladine Beograda 24. marta sa početkom u 21h. Ulaznice su dostupne po ceni od 1.500 dinara promotivni kontigent, 1.800 dinara biće redovna cena ulaznice.

FOTO: promo materijal

REPETITOR ove godine obeležava 15 godina od izlaska debi albuma ,,Sve što vidim je prvi put“. Emocije publike povodom ovog izdanja pobudili su klupskom svirkom u Elektropioniru, koja je vrlo brzo rasprodata. Zato će na #Kontakt23 konferenciji, showcase-u i festivalu napraviti prostor za mnogo širu i brojniju publiku i na pravi način obeležiti godišnjicu albuma koji je neizostavni deo svake enciklopedije o savremenoj muzici na našim prostorima. ,,Sve što vidim je prvi put“ je reizdat na vinilu (Odličan Hrčak, 2022), a pored pesama sa ovog albuma, Repetitor će na praviti i „best of the best“ set listu kojom će još jednom demonstrirati zašto i dalje važe za najenergičniju trojku u regionu. Repetitor će nastupiti u sali Amerikana Doma omladine Beograda 25. marta sa početkom u 21h. Ulaznice su dostupne po ceni od 1.300 dinara promotivni kontigent, 1.500 dinara biće redovna cena ulaznice. a ukoliko ih ostane na veče koncerta koštaće 1.700 dinara.

FOTO: promo materijal

Prodajna mesta za sve koncerte koji nas očekuju u okviru revijalnog dela #Kontakt23 konferencije, showcase-a i festivala su tickets.rs i mreža Ticket Vision servisa širom zemlje.

FOTO: Promo materijal, Poster, Kontakt konferencija

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ARSENAL FEST OTKRIO ŠEST IMENA MEĐU KOJIMA JE BEND CLUTCH!

Spisak učesnika Arsenal festa 23 u Kragujevcu, koji ove godine traje četiri dana, od 28. juna do 1. jula, bogatiji je za šest imena! U prostoru Kneževog arsenala nastupiće američki bend Clutch, Nemanja Radulović i orkestar Double Sens, Dubioza Kolektiv, Nikola Vranjković, afrobeat muzičar Seun Kuti, a publika će čuti i Pendulum DJ set!   Clutch će se na Main stage-u 29. juna prvi put koncertno predstaviti u Srbiji. Bend […]

today3. februar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA