Vesti

SATNICA KONTAKT KONFERENCIJE JE TU, KAO I POZIV ZA AKREDITACIJE

today22. mart 2022.

Background

Kontakt konferencija će se održati od 24. do 26. marta u Beogradu.

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu organizuje se šesti put zahvaljujući producentskoj kući „Kontakt konferencija“, promoterskoj kući Odličan Hrčak i Centru beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti), a poznata je i satnica svih događaja:

Ukoliko vas zanima da ispratite novo izdanje Kontakt konferencije koja će tradicionalno imati dnevni, konferencijski program i večernji, muzički program, možete se akreditovati tako što ćete do 22. marta na e-mail press@kontakt.org.rs poslati sledeće:

Ime:
Prezime:
Email:
Telefon:

Naziv medija – Website / Radio / Televizija:
Web adresa:
OBJAVE o Kontakt konferenciji (linkove ili sken)

Akreditacija vam omogućava ulaz na sve programe i sve koncerte. Broj akreditacija je ograničen. Zahtevi poslati, posle 22. marta neće biti prihvaćeni.

Hvala na saradnji i vidimo se na Kontaktu 2022.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte!

press@kontakt.org.rs

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ARCAIDE FIRE NAJAVLJUJE NOVI ALBUM SINGLOM ,,THE LIGHTING I,II“

Kanadska grupa Arcade Fire objavila je dugo očekivani novi singl, "The Lighting I,II", koji ujedno najavljuje i izlazak njenog šestog studijskog albuma. Novi album "WE" izaći će 6.maja za Columbia Records. Producenti "WE“ su Nigel Godrich, kao i Win & Régine iz Arcade Fire, a album je sniman na različitim lokacijama, u studijima u Nju Orleansu, El Pasu i na ostrvu Mount Desert. Po rečima frontmena Wina Butlera ovo je […]

today22. mart 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA