Vesti

KLINIKA DENISA KATANECA PREDSTAVLJA ,,VAMPIRE“

today14. april 2022.

Background

Nakon uspešnog prvenca ,,Jada Jada“, Klinika Denisa Kataneca predstavlja novo poglavlje i uvodi nas u svet novog albuma singlom i spotom ,,Vampiri“!

Pesma je nastala odmah nakon snimljenog albuma „Jada Jada“. Zajedno sa još jednom pesmom, koncertnim favoritom ,,Srećko iz zemlje trećeg svijeta“ predstavlja razigraniji i poletniji zvuk Klinike sa inače nešto mračnijeg budućeg albuma.

„Spot je sniman u Varaždinu i Koprivnici, a snimao, režirao i montirao ga je Bojan Koštić (Kontraliht). Denis i njegovi demoni se vole javno, a kako izgleda put njihovog prihvaćanja, samim time i ukroćivanja, saznajte iz novog spota Klinike Denisa Kataneca“, poručuje Denis Katanec.

Sledeći koncert Klinike Denisa Kataneca je 19.5. u Beogradu kada Klinika hvata treću sreću nakon dva zbog bolesti odložena koncerta.

Osim što je Klinika Denisa Kataneca publiku i kritiku osvojila albumom prvencem „Jada Jada“, band se uspešno predstavio i na Porinom nagrađenoj kompilaciji „Zagreb Calling: Generacija bez refrena“ i to sa pesmom „Mala Snaga II“.

Foto: Petra Travinić

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

KONCERTNA PROMOCIJA ALBUMA ,,NAOČARE ZA SRCE“ SANE GARIĆ

U petak, 15. aprila, u klubu Anti Shop Elektropionir, Sana Garić će održati koncertnu promociju aktuelnog albuma „Naočare za srce“, a kao najavu beogradskog nastupa objavila je novi spot za pesmu „Mašta“. Ulaznice su dostupne u klubu po pretprodajnoj ceni od 700 dinara, odnosno 900 na dan koncerta. Na dan koncerta prvih 50 posetilaca dobija poklon CD, a 3D limtirano izdanje CDa + kartu za koncert po ceni od 1500 […]

today13. april 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA