Vesti

KONCERTNA PROMOCIJA ALBUMA ,,NAOČARE ZA SRCE“ SANE GARIĆ

today13. aprila 2022.

Background

U petak, 15. aprila, u klubu Anti Shop Elektropionir, Sana Garić će održati koncertnu promociju aktuelnog albuma „Naočare za srce“, a kao najavu beogradskog nastupa objavila je novi spot za pesmu „Mašta“. Ulaznice su dostupne u klubu po pretprodajnoj ceni od 700 dinara, odnosno 900 na dan koncerta. Na dan koncerta prvih 50 posetilaca dobija poklon CD, a 3D limtirano izdanje CDa + kartu za koncert po ceni od 1500 dinara!

Beogradska muzičarka i autorka Sana Garić je koncertno izuzetno aktivna i sarađuje sa mnogim bendovima, autorima i kao solo izvođačima (autorska muzika za performanse i ambijentalna elektronska muzika).

Drugi album Sane Garić „Naočare za srce“ je objavljen u decembru 2021. godine i u fizičkom izdanju.

Album je ispraćen fantastičnim recenzijama u Srbiji, regionu i svetu. Na taj način omogućeno je bendu da predstavlja domaću scenu i na međunarodnim festivalima.

Tokom prošle godine održani su koncerti na Strip festivalu (Herceg Novi), Nišville Jazz festival (Niš), Festival uličnih svirača (Novi Sad), Propaganda (Nikšić), a početkom ove godine, Sana Garić i njen sastav nastupili su, uz podršku i po izboru Radio Beograda 1, u Groningenu u Holandiji na šou kejs festivalu u sklopu najveće evropske muzičke platforme „Eurosonic Noordeslag“.

Malo je žena u rokenrolu, a još manje onih koje predvode bend. Harizmatično plešući iznad klavijatura Sana Garić hipnotiše sugestivnim vokalom dok je prati energični zvuk procesiranih gitara i moćna ritam sekcija. Spoj elektronike sa bendom uživo definišu plesni ritmovi i energičan zvuk.

Album „Naočare za srce“ predstavlja kombinaciju svežih žanrova elektronske i plesne muzike, popa i art roka. Muziku potpisuje Sana zajedno sa članovima benda, a to su: Milorad Ristić – Miki (bas), Feđa Tom Franklin ( bubanj) i Dušan Ristić (gitara).

Foto: Dragan Mujan

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

SILENTE UŽIVO U BEOGRADU 21. MAJA

Hrvatska senzacija i jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova nove generacije, dubrovački sastav Silente, nastupiće 21. maja u Sali Amerikana Doma Omladine Beograda. Ulaznice po ceni od 1100 dinara su u prodaji na svim mestima tickets.rs, a već je prodato više od 50% kapaciteta dvorane! Silente dolaze u Beograd sa novim singlovima, i upravo objavljenim spotom i pesmom pod imenom ,,Idi” koji će se naći na njihovom novom, četvrtom studijskom albumu. […]

today13. aprila 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA