Vesti

JUBILARNI 10. ALBUM BVANE IZ LAGUNE

today16. jun 2022.

Background

Bvana iz Lagune je preko 20 godina na rep i hip-hop sceni, a danas je objavljen njegov 10. album ,,Zelena glava i magični kamičak“. Istovremeno, objavljen je i 7. spot sa ovog izdanja, za numeru ,,Minimalac/Kriminalac“.

Da to ne bude kraj jubileja, u sklopu saradnje sa izdavačkom kućom Glitch Records, tačno 10 godina od inicijalnog izdanja EP-a „Kol’ko para tol’ko repa“ i albuma “ 50e mić (nije loše, nego povoljno)“, na kojem je između ostalih i jedna od najznačajnijih rap numera poslednje decenije „Crno VS Belo“, ova izdanja su od sada dostupna na svim streaming platformama.

Kao što je to bio slučaj i na svim prethodnim izdanjima, i na ovom je Bvana sarađivao sa preko 20 producenata i izvođača sa regionalne hip-hop scene, dok je spot za ,,Minimalac/Kriminalac“ nastao u saradnji sa ekipom iz humanmade studija.

FOTO: Cover albuma

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

RAID – OVIH ,,12 ROOMS“ SU TU

Rade Sklopić Raid objavio je multimedijalni projekat i album, koji je sinergija stripa i muzike. Snagom svojih kompozicija pojačanom ilustracijama talentovane Anđele Janković, Raid je vizuelno predstavio slušaocu poruku svake od 12 numera iz kojih se sastoji njegov novi, drugi po redu album “12 Rooms”. Pažnju međunarodne javnosti Rade Sklopić Raid privukao je svojim prvim instrumentalnim, konceptualnim albumom “Little Box”, kreirajući sveobuhvatniji doživljaj kombinovanjem muzike i fotografije. Na svom novom […]

today16. jun 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA