Vesti

POZNATA SATNICA OPROŠTAJNOG KONCERTA HLADNOG PIVA

today14. oktobar 2022.

Background

Jedan od najpopularnijih regionalnih bendova, Hladno pivo, održaće u subotu 15. oktobra u Belekspo centru veliki beogradski koncert u sklopu turneje na kojoj se, za duže vreme, oprašta od publike. Vrata dvorane biće otvorena od 19,ooh, predgrupa, Atheist Rap, nastupa od 20.30 do 21.30h, a Hladno pivo izlazi na pozornicu u 22,00h.

Za oproštajne koncerte koje ovih meseci po regionu sviraju Mile Kekin, Zoran Subošić Zoki, Mladen Subošić Suba, Krešimir Šokec Šoki i Milko Kiš Deda, vlada veliko interesovanje, pa su, između ostalog, u Novom Sadu i u Zagrebu dodali i drugi termin. Kekin najavljuje da će beogradski koncert trajati dva i po sata, i da će obuhvatiti sve ono najvažnije iz 35 godina duge karijere.

Mile ističe da će, upravo zato što predstavlja oproštaj, ovaj koncert biti posebno emotivan, i dodaje:

„Iz tog razloga će biti i produkcijski na višem nivou nego obično. Imaćemo gostujuće muzičare. Pokušaćemo ljudima da predstavimo lep presek karijere. Jako nam je drago što će gostovati stari prijatelji iz Atheist Rapa“.

Posle turneje koja će biti završena 29. oktobra nastupom u, zvanično, najmanjem gradu na svetu, istarskom Humu, Hladno pivo prestaje sa radom, kako se najavljuje, na neodređeno vreme. U narednim godinama Mile Kekin će se posvetiti solo karijeri, a ostatak sastava će nastaviti sa zajedničkim radom kao bend Guerrilla Mainstream.

Ulaznice za koncert Hladnog piva u Belekspo centru koštaju 2.000 dinara i mogu se kupiti putem servisa Tickets. Karata će biti i na dan koncerta, na ulazu, blagajna će raditi od 18 časova.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ZDOJE DONOSI ,,LAGANI RAD“

Pevač i tekstopisac iz Banjaluke Bojan Madžar, pod pseudonimom Zdoje objavio je svoj drugi singl, nazvan ,,Lagani rad", koji stiže dve godine nakon numere ,,Moćni ponedeljak".  ,,Prvo je nastala live verzija, po temi i ideji Stefana Nikića, klavijaturiste benda „Balkan Express“. Međutim, nešto mi nije dalo da se tu smirim, pa sam sve prepustio u ruke Marka Tice, koji je nanovo uradio sve od nule, muziku, aranžman, a i produkciju […]

today13. oktobar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA