Vesti

,,GOGOLL BORDELO“ DRUGO IME ARSENAL FESTA 2022.!

today1. novembar 2021.

Background

Multietnička džipsi pank-rok atrakcija, američki bend Gogol Bordello, drugi je potvrđen izvođač na 12. Arsenal festu u Kragujevcu (30.06. – 02.07.2022.), a u prostoru Kneževog arsenala nastupiće prve festivalske večeri, 30. juna.

Bilo je predviđeno da Gogol Bordello još ranije sviraju na Arsenalu, međutim, zbog pandemije kovida 19,  nisu dolazili u Evropu. Krosover sastav sa Menhetna koji, u dobroj meri, inspiraciju za svoje pesme nalazi u tradiciji Balkana, stiže u Kragujevac u sklopu velike evropske turneje u junu i julu 2022., gde će odsvirati 29 koncerata i festivalskih nastupa.

“Evropo, džipsi-pank pleme ne može da bude mirno. Bilo da ste spremni ili ne, dolazimo da provedemo leto 2022. sa vama”, euforično najavljuju Gogol Bordello. Publika u srcu Šumadije može da očekuje nezaboravnu atmosferu sa kabaretskim elementima, uz njihove standarne koncertne adute “Wonderlust King”, “Pala Tute”, “Start Wearing Purple”…

FOTO: Daniel Efram

Ulaznice za Arsenal fest još svega nekoliko dana, do 1. novembra, u prodaji su, putem mreže Tickets.rs, po promotivnim cenama. Cena trodnevnog kompleta je 2.500 dinara, a za 1. jul,  dan kada nastupa prvi potvrđen hedlajner,  grupa Placebo, 1.500 dinara. Kasnije, komplet će koštati 3.000, a karta za 1. jul 2.000 dinara.

FOTO: Promo materijal, Arsenal fest

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,KIKA“ PREDSTAVILA NOVI SINGL I VIDEO SPOT SA SVOG SOLO ALBUMA!

Stigao je još jedan singl i video spot alt pop pevačice, Kristine Kike Jovanović, sa predstojećeg solo albuma ,,Na ivici mogućnosti”, koji će objaviti promoterska kuća Long Play. Spot za pesmu ,,U mraku", koji kroz jak vizualni narativ prati emociju i atmosferu pesme, kreirala je mlada rediteljka Jelena Pavlović, koja je uradila i montažu, uz asistenciju Nikole Mihailovića. ,,Eksperimentalnim pristupom smo preispitivali različita stanja i suprotstavljanje strana, polova i emocija u […]

today1. novembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA