Vesti

,,KIKA“ PREDSTAVILA NOVI SINGL I VIDEO SPOT SA SVOG SOLO ALBUMA!

today1. novembar 2021.

Background

Stigao je još jedan singl i video spot alt pop pevačice, Kristine Kike Jovanović, sa predstojećeg solo albuma ,,Na ivici mogućnosti”, koji će objaviti promoterska kuća Long Play.

Spot za pesmu ,,U mraku“, koji kroz jak vizualni narativ prati emociju i atmosferu pesme, kreirala je mlada rediteljka Jelena Pavlović, koja je uradila i montažu, uz asistenciju Nikole Mihailovića.

,,Eksperimentalnim pristupom smo preispitivali različita stanja i suprotstavljanje strana, polova i emocija u jednoj osobi, u jednom prostoru iskorišćenom na različite načine i snimljenom iz različitih uglova i perspektiva”, opisuje Kika.

 

Direktor fotografije u spotu je Ana Miladinović, za šminku je bila zadužena Nina Ilić, a za frizuru Dušica Dramićanin. Bojama u spotu se pozabavio Vuk Papić, a vizualnim efektima Stevan Vejin. Produkciju zajednički potpisuju Kika i ,,Stanković & sinovi”.

Kika je, prethodno, u maju predstavila prvi najavni singl ,,Pokvarila”, koji je izazvao oduševljenje, ali i iznenađenje publike, s obzirom na drugačiji stilski izraz u odnosu na album.  ,,Posledica puberteta”, objavljen 2019. sa bendom ,,Kika”. Prethodno, Kristina je muzičku karijeru započela kao prateći vokal kultnog benda E-Play, u čijem je sastavu bila šest godina.

,,Na ivici mogućnosti” će biti njen prvi solo album, a radila ga je zajedno sa Andrejom Jovanovićem, Matijom Anđelkovićem i Brankom Spasićem.

FOTO: Promo materijal, KIKA na Arsenal fest-u 2021.

Televizijska publika Jovanovićevu, pre svega, poznaje kao glumicu. Popularnost je stekla ulogama u filmovima Reži (2019), za koji je dobila nagradu na Evolution Mallorca international film festival-u , Mač osvete (2015), Do kraja smrti (2019), i serijama Prava žena (2018), Istine i laži (2018), Dva brata protiv Hipokrata (2018), Igra sudbine (2020), Jedini izlaz (2021).

Uspešno se oprobala i kao TV voditeljka, u popularnoj muzičkoj emisiji na RTS-u, ,,Tri boje zvuka”.

FOTO: Ana Miladinović

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,SILENTE“ O LJUBAVI U NOVOM SINGLU ,,POLJUBI ME ZA KRAJ“

Novu pesmu autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, a muziku i aranžman Tibor Karamehmedović. I ovoga puta snimljena je uz produkciju Nikše Bratoša, koji je sa bendom radio na njihovim najvećim hitovima. Nakon što je sa ,,Navečer se srca lome” započela sjajna nova faza Silente - a, nastavljena je velikim singlovima ,,Mene moje uši lažu” i ,,Nikada ovako”, koji su se našli na listama najizvođenijih pesama u Hrvatskoj. ,,Ne bih htio da […]

today29. oktobar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA