Vesti

,,BUČ KESIDI“ VEČERAS NA KALIŠU!

today30. avgust 2021.

Background

Bend Buč Kesidi je rasprodao dva zagrebačka koncerta za samo nekoliko sati!

Prvi koncert, koji je zakazan za 24. septembar u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, rasprodat je za manje od pet sati, nakon čega je dodat i drugi koncert 25. septembra koji je takođe rasprodat u večernjim satima!
Zbog velikog interesovanja dodat je i treći koncert 26. septembra!

Večeras nam Buč vraćaju leto na platou ispred ,,Pobednik„-a u okviru ,,Urban Sessions“ muzičkih događaja koje organizuje CEBEF.

I ovaj beogradski koncert Buč Kesidija je takođe rasprodat u rekordnom roku!

Vidimo se u 21,00h na Kališu!

 

Datumi turneje:
Beograd – 30.08. – Urban Sessions
Skopje – 08.09. – Skopje Sounds Good
Zagreb – 24.09. – Dvorište ALU
Zagreb – 25.09. – Dvorište ALU
Zagreb – 26.09. – Dvorište ALU

 

Buč Kesidi je pančevački bend koji je izazvao ogromno interesovanje u celom regionu fantastičnim albumom “Euforija”, objavljenom 2019. godine. Album je te godine uvršćen na liste najboljih albuma, a bend ga je kasnije objavio i na ekspresno rasprodatom vinilnom izdanju. Buč Kesidi potvrdili su svoj status ovoga leta nizom fantastičnim nastupa na najvećim festivalskim pozornicama regiona.

Bend je snimio i svoj prvi koncertni film pod nazivom “Buč Kesidi: Euforija uživo” i tako, uz nova izvođenja hvaljenog albuma i nekoliko starih hitova, svoj muzički svet preneli su na filmsko platno. Film je predstavljen regionalnom turnejom ovog leta po Cinestar bioskopima u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni.

Kritika hvali njihovu muziku i tekstove nazivajući pesme himnama generacije, a milionski pregledi na YouTube-u i rasprodati koncerti koji se pamte govore da Luka Racić (gitara, vokal) i Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal),levoruki disko pop-rock electro boy bend duo, kako sami sebe nazivaju Buč Kesidi, opravdavaju poziciju regionalnih zvezda.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

REIZDAT PROŠIRENI TROSTRUKI CD BOX ,,RIJEČKI NOVI VAL“ SA 70 SNIMAKA!

Ultimativna antologija riječke rock, punk i novotalasne scene ,,Riječki novi val" u formatu trostrukog CD box-a opet je u prodaji i to u obnovljenom i proširenom izdanju. Antologija sadrži 70 odabranih snimaka 35 najistaknutijih izvođača riječke rock-scene u to doba. Snimci su zabeleženi između 1977. i 1989. godine što odgovara trajanju ekstenzivnih novotalasnih strujanja u Rijeci. Na antologiji su pesme bendova koji su obeležili period i scenu, a među njima […]

today30. avgust 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA