Vesti

„BATES“, FESTIVAL KLUPSKIH BENDOVA, PREDSTAVLJA – SKYLIMIT!

today24. januar 2023.

Background

Drugi nastup u nizu serijala svirki u okviru festivala klupskih bendova „Bates” biće održan u subotu, 28. januara od 20h u klubu Kuglaš (Đušina 5), kada će se publici predstaviti pop/rock/disco/house sastav Skylimit iz Beograda.

Polazeći od činjenice da je samo nebo granica, u svojoj muzičkoj kuhinji spojili su razne ukuse, domaće i strane, a pop, fank, disko i rok su glavni začini. Noževi su im oštri još od 2019. pod ovim imenom, a u njihovoj kuhinji niko neće ostati gladan dobrog vajba i ukusne muzike – Skylimit!

FOTO: Promo materijal /Kuglaš

Koncept festivala klupskih bendova „Bates” zasnovan je na ideji da u toku jedne klupske sezone u baru Kuglaš, svakog meseca u ovom klubu nastupi jedan ili nekoliko sjajnih bendova, koji u našem gradu već godinama prave najbolje klupske žurke!

Cilj festivala je promocija beogradskih cover bendova, kao i živog gitarskog zvuka, ali i pružanje mogućnosti lokalnim sastavima da sviraju u autentičnom klupskom okruženju sa dugom istorijom, uz odličnu produkciju.

Na kraju sezone, u maju mesecu naredne godine, biće proglašen pobednik festivala, za koga je predviđena i festivalska nagrada!

Ulaz na večeri festivala klupskih bendova „Bates” je slobodan!

FOTO: Promo materijal

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ZABRANJENO PUŠENJE SA NOVIM HITOM KOJI SIGURNO NEĆE PROĆI ,,ISPOD RADARA“

Zabranjeno pušenje ima novi hit: Ova pesma sigurno neće proći ,,Ispod radara"! Nakon spotova za pesme ,,Korona hit pozitivan" i ,,Ekrem" sa dvostrukog albuma ,,Karamba!", koji je legendarno Pušenje objavilo proletos, snimljen je spot i za pesmu ,,Ispod radara”. Pesma ,,Ispod radara", treća pesma sa dvostrukog albuma ,,Karamba!" koja je dobila i svoju video verziju, priča je o čoveku koji je izgubio ,,puno toga, i žena i prijatelja, i vjeru […]

today20. januar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA