Vesti

ZABRANJENO PUŠENJE SA NOVIM HITOM KOJI SIGURNO NEĆE PROĆI ,,ISPOD RADARA“

today20. januara 2023.

Background

Zabranjeno pušenje ima novi hit: Ova pesma sigurno neće proći ,,Ispod radara“!

Nakon spotova za pesme ,,Korona hit pozitivan“ i ,,Ekrem“ sa dvostrukog albuma ,,Karamba!“, koji je legendarno Pušenje objavilo proletos, snimljen je spot i za pesmu ,,Ispod radara”.

Pesma ,,Ispod radara“, treća pesma sa dvostrukog albuma ,,Karamba!“ koja je dobila i svoju video verziju, priča je o čoveku koji je izgubio ,,puno toga, i žena i prijatelja, i vjeru u Boga“, koji ,,nije post’o ni slavan ni bogat“, ali i dalje veruje u ljubav.

Ovu emotivnu rokenrol baladu, u čijem su stvaranju učestvovali Sejo Sekson, Elvis J. Kurtovich, Tomislav Andrić i Toni Lović, u video format pretočio je Jasmin Jatić, koji potpisuje scenario i režiju spota.

,,Pesma ,,Ispod radara“ ima neki tugaljivi ton, pa je i video u toj atmosferi tuge za bivšom dragom, a Zabranjeno pušenje dokazuje još jednom da je najbolje upravo u ljubavnim pesmama“, kaže Jatić koji je glavne uloge u spotu poverio glumcima Ivoni Baković i Siniši Udovičiću.

,,Na snimanju je bilo prezabavno, a velika mi je čast da budem u spotu benda koji slušam od detinjstva“, kaže Ivona, dok Siniša ističe da je odrastao uz „New primitives“ i da veliku većinu pesama Zabranjenog pušenja zna napamet, pa je posebno zahvalan na prilici da upravo s njima snima spot.

,,Pesma „Ispod radara“ dostiže stare hitove, čim počne, znaš da je u pitanju Zabranjeno pušenje“,  kaže Siniša i dodaje da mu je jedna od omiljenih pesama ovog benda ,,Splitska princeza“, koju iz nekog razloga vidi kao logičan nastavak ove muzičke priče.

Frontmen benda Sejo Sekson, skromno, kao i uvek, predviđa da će ova pesma ,,povaliti“ region.

,,Siguran sam da ova pesma neće proći „Ispod radara“ i da će je publika voleti i pevati, makar kad popije malo, kao glavni junak našeg spota“,  kaže Sejo Sekson.

Spot za pesmu ,,Ispod radara“ snimljen je uz podršku Turističke organizacije kantona Sarajevo i Opštine Ilidža.

FOTO: Jasmin Jatić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

STEVE VAI, NAJPOZNATIJA GITARA SVETA, U MTS DVORANI U APRILU!

Jedan od najvećih rokenrol gitarista na svetu Steve Vai održaće koncert 27. aprila (20:30) u beogradskoj MTS dvorani, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Slavni američki virtuoz stiže u Srbiju u sklopu evropskog dela turneje na kojoj promoviše 10. samostalni studijski album "Inviolate" objavljen pre godinu dana. Muzičar koga mnogi, bez preterivanja, nazivaju genijem treći put će u ovom veku prirediti jedinstven ugođaj našoj publici. Koncerte za pamćenje održao je […]

today20. januara 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA