Vesti

,,ZVUČNI ZID“ JE KOMPILACIJA LIVE NASTUPA SJAJNE ALT SCENE IZ HRVATSKE

today6. oktobar 2023.

Background

Nakon izlaska ploče ,,Zagreb Calling-Generacija bez refrena, koja je nagrađena prestižnom muzičkom nagradom Porin, Menart je objavio svojevrsni nastavak, album ,,Zvučni zid“.

Idejni začetnik oba projekta je Vedran Peternel, a važnost ovakvog izdanja je da se zabeleži bogatstvo alternativne muzičke scene u Hrvatskoj.

Na dvostrukom albumu ZVUČNI ZID, alternativnu scenu hrvatske predstavljaju 15 izvođača:

Hram, Skotni vrag, Nemeček, Nina Romić, Barbara Munjas, Rolo, Mimika Orchestra, Povraccio di Colteo, Sara Renar, CRIO, Roj osa, Seine, Šiza, Denis Katanec i Živa voda.

FOTO: Promo materijal

FOTO: promo materijal

Posebnost ovog projekta je što to nije samo kompilacija već obavljenih pesama već su sve pesme ponovno snimljene uživo, tokom leta i jeseni 2022.godine u četiri grada: Puli, Šibeniku,Koprivnici, Zagrebu, odnosno u deset različitih klubova!

Pogledajte spotove pesama koje se nalaze na kompilaciji ZVUČNI ZID:

FOTO: Promo materijal / Poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MORTAL KOMBAT U NOVOM SADU 21. OKTOBRA ’23.

Tačno godinu dana je prošlo od audiovizuelnog spektakla koji je grupa Mortal Kombat priredila u Hali 2 Novosadskog sajma. Publika, koja je prisustvovala najvećem solističkom koncertu benda na NS sajmu, i danas ovaj događaj opisuje kao neponovljiv. Bend je odlučio da napravi još jednu takvu priču na istom mestu i da ponovo podigne lestvicu na skali koja meri kvalitet nastupa uživo i faktora iznenađenja, po kojima su posebno poznati. Foto: Jovana Milovanović […]

today6. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA