Vesti

ZOSTER ŠALJE PORUKE LJUBAVI, MIRA I TOLERANCIJE IZ DOMA OMLADINE BEOGRADA 24. MAJA (UMESTO 11. MAJA)

today8. maj 2023.

Background

Zbog novonastale situacije u zemlji koncert grupe Zoster u Beogradu umesto 11. održaće se 24. maja na istom mestu – u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Ulaznice koje su važile za prvobitni datum, 11. maj, važe i za novi termin.

Jedan od traženijih regionalnih bendova, čija popularnost sa svakim novim koncertom i svakim novim singlom i posle 20 godina sve brže raste, grupa ZOSTER, održaće svoj veliki beogradski koncert 24. maja.

Zoster smatra da je reggae muzika prikladna za ova trusna područja u kojima je doza agresivnosti čak i u muzici previše. Grupa stoga prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, ljubavi, a često mogu da se čuju komentari i da se bave edukacijom društva. Album ,,Najgori” koji samo što nije objavljen, najavljen je singlovima ,,Kuda idu svi ti ljudi”, ,,Treba mi keš”, ,,Čovjek želi da je ptica” i ,,Čovjek zvani činjenica”. Čuće se i nove pesme i stari hitovi Zostera nastali u poslednjih 20 godina u sali Amerikana Doma omladine Beograda 24. maja.

Ulaznice po ceni od 2.000 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima Ticket Visiona širom zemlje, kao i online na tickets.rs.

Foto: PROMO

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

THE NATIONAL PREDSTAVLJAJU NOVI ALBUM: ,,FIRST TWO PAGES OF FRANKENSTEIN“

The National je u izdanju 4AD objavio svoj deveti studijski album First Two Pages Of Frankenstein. Sa do sada predstavljena četiri singla "Tropic Morning News", "New Order T-Shirt", "Eucalyptusi" ,“Your Mind Is Not Your Friend" (feat. Phebe Bridgers) inspirisanim delom “Frankeštajn” Meri Šeli (Mary Shelly „Frankenstein“ - po kome je album i dobio ime), "FTPOF" već je prikupio izvrsne kritike mnogobrojnih medija: ,,Ironičan, melanholičan album izvanrednog fokusa." - Wall Street Journal […]

today3. maj 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA