Vesti

ZOSTER NAM SPREMA VELIKI BEOGRADSKI KONCERT U MAJU U AMERIKANI!

today3. aprila 2023.

Background

Jedan od traženijih regionalnih bendova, čija popularnost sa svakim novim koncertom i svakim novim singlom i posle 20 godina sve brže raste, GRUPA ZOSTER, održaće svoj veliki beogradski koncert u maju u Domu Omladine Beograda, u sali Amerikana, 24 maja, od 21h!

Zoster smatra da je reggae muzika prikladna za ova trusna područja u kojima je doza agresivnosti čak i u muzici previše. Grupa stoga prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, ljubavi, te ponekad i edukacije.

Album ,,Najgori” koji samo što nije objavljen, najavljen je singlovima ,,Kuda idu svi ti ljudi”, ,,Treba mi keš”, ,,Čovjek želi da je ptica” i ,,Čovjek zvani činjenica”. Čućemo i njih i stare dobre hitove Zostera nastale u poslednjih 20 godina.

FOTO: Promo materijal

Ulaznice: Ticket vision prodajna mreža i tickets.rs

PROMO kontigent: 1.500 dinara
REDOVNA cena: 1.800 dinara

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ZIMBAMBVEANSKI ZAVOD ZA ZAŠTITU ZVEROVA JE OBJAVIO ALBUM U NOVOM DOBU

Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova je grupa muzičara koja se okupila još davne 2012. godine, kada je počela da stvara prve pesme. Bend je zvanično formiran 2016. godine i odmah su se svojim zvukom, koga su negde nazvali ,,ostareli novi talas" izdvojili od drugih bendova na sceni. Prošli su put afirmisanja i profilisanja, dobili su nagradu publike na BARF-u (2017), da bi sledeće godine svirali na Zaječarskoj gitarijadi, a potom […]

today3. aprila 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA