Vesti

GRUPA ZOSTER U NOVOM VIDEO SPOTU U DUHU SEDAMDESETIH KOJE NE PROLAZE:,,ČOVEK ZVANI ČINJENICA“

today10. januar 2023.

Background

Grupa Zoster objavila je video spot za pesmu ,,Čovjek zvani činjenica“, koja je četvrti singl sa njihovog novog albuma ,,Najgori“.

Muziku i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo. Gostujući muzičari na pesmi su Johnny Gomez perkusije i Miron Rafajlović trube. Video spot za pesmu radio je dugogodišnji saradnik grupe Zoster Miki Olabarri.

„Spot za pjesmu ‘Čovjek zvani činjenica’ snimljen je u sedmom mjesecu 2022. godine diljem Španjolske od sjevera do juga, od Costa Brava do Costa del Sol po starim napuštenim cestama tražeći ostatke nekih lijepih vremena i mjesta koja će uskoro nestati. Snimljeno je sa super 8 analognim filmom inspiriran serijama b produkcije iz kasnih 70tih. Spot prestavlja pilot/trailer filma koji nikad neće biti snimljen.“ navodi frontmen benda, Mario Knezović.

Album ,,Najgori“ imat će 10 pesama koje su koncepcijski povezane.

Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor sa Croatia Records-om za izdavanje albuma „Najgori“ koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SILENTE SLAVI USPEŠNU 2022. GODINU ALBUMOM ,,IV“ KOJI JE STIGAO I NA VINILU

Hvaljeni aktuelni album “IV” dubrovačkog benda Silente dobio je svoje izdanje na ploči koja je nedavno puštena u prodaju! Vinilno izdanje dolazi u dve varijante - limited Splatter Baby Blue i regular Black. Ploča je dostupna u Zagrebu u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dancing Bearu i Aquariusu, u Rijeci u Dallas Music Shopu, kao i online na webshopu benda. Poslednji studijski album Silente-a objavljen je početkom leta, nakon čega je […]

today9. januar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA