Vesti

STIGLE SU ,,OBALE“, AUTORSKI ALBUM ZORANA VELJKOVIĆA KIZE

today9. novembra 2021.

Background

Promocija albuma „Obale“ Zorana Veljkovića Kize biće održana u sredu, 10.novembra od 17h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Zoran Veljković Kiza je iskusni muzičar koji učestvovao u studijskom radu kao i na live svirkama mnogih poznatih muzičara sa ovih prostora (U škripcu, Patos, Madam Piano, Zoran Kalezić…). Takođe je sarađivao sa najpoznatijim beogradskim klubskim bendovima.

Za album „Obale“ Kiza kaže da je iskren, „organski“ projekat, odsviran za jedan dan i dodaje:

„To je pokušaj da zabeležim emocije nastale kod kumova na sojenici, kroz interakciju sa prirodom, bojama, ambijentom. Kroz iskrenu emociju i u večitom traganju za zvukom na električnoj i akustičnoj gitari, pokušao sam da ispričam priču nastalu na obalama i cilj mi je da prenesem, kroz ambijentalnu svirku, deo impresija, boja i ambijenta kroz razmenu energije sa ljudima, prirodom… Kroz gitaru sam pokusao da ’naslikam’ emocije…“

Na promociji albuma u sredu, 10.novembra u Multimedia Music Record Store, pored autora, govoriće i Rodoljub Stojanović, direktor diskografske kuće Multimeda Music, kao i muzičar Saša Ranđelović Ranđa.

Deo ekipe koja je učestvovala na albumu prirediće i kratku, akustičnu svirku za prisutne, a album će moći da se kupi po promotivnoj ceni.

Album „Obale“ na kojem se nalazi čak 17 numera, kao digitalno izdanje objavljen je na proleće 2021.godine za diskografsku kuću Multimedia Music, a sada je dostupan i kao fizičko izdanje i može se kupiti u na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

OTVOREN KONKURS ZA JUBILARNI BARF 10.!

Velika podrška autorcima i domaćoj sceni - Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS) poziva bendove i autore da se prijave na ovogodišnje, jubilarno, izdanje Beogradskog autorskog festivala – BARF 10! Prijava na Beogradski autorski rok festival – BARF 10 trajaće do 22. novembra, nakon čega će komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a odabrati šestoro finalista. Odabrani finalisti imaće priliku da nastupe na finalnoj večeri festivala koje će, kao i prethodnih godina, […]

today5. novembra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA