Vesti

ZOE KIDA SA NOVIM VIDEO SINGLOM,,,VOLI ME“, U SVETU SINT POPA I 80IH

today31. oktobar 2023.

Background

Za nju vezujemo soul, r’n’b, funk, ali ovoga puta Zoe Kida pravi zaokret u sint pop, singlom ,,Voli me” koji je inspirisan najvećim hitovima 80ih!

,,Voli me je noćna pesma, brzog pulsa, zavodljive atmosfere, ljubavnog zanosa, istovremeno i modernog i retro gruva. Imaš osećaj da ti je poznata, a emocije i vajb ,dobro voze’.“, kaže Zoe povodom novog video singla!

Ovoga puta odlučila se za animirani spot. Video prati energiju pesme u maniru estetike 80ih, brzih, efektnih kadrova i vodi nas ulicama velikog grada koji sija pod svetlima neonskih reklama.

Muziku i tekst potpisuje Zoe Kida, aranžman/programming radio je Ivan Mirković, režiju/animaciju spota potpisuje Aleksandar Kostić.

,,Voli me” će se naći na albumu “Kosmos delivery” koji Zoe planira na proleće, a uskoro nas očekuje njeno EP izdanje ,,Žena dete” na kome se naći 6 autorskih pesama.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

LOVE HUNTERS NA BEOGRADSKOM KONCERTU PROMOVIŠE NOVI ALBUM

Kultni bend Love Hunters će promovisati album “Mother Mono Father Demo” koncertom u Zappa Bazi u četvrtak, 14. decembra od 21 čas. Muzička podrška u vidu predgrupe biće bend Crna lista. Nakon osam godina izdavačke pauze grupa Love Hunters objavljuje novi, osmi studijski album. Reč je o grupi koja je tokom devedesetih relativno brzo uspela da skrene pažnju šire muzičke javnosti intrigantnim tekstovima, a pre svega specifičnim izrazom njenog frontmena […]

today31. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA