Vesti

IZA KULISA NOVOG VIDEO SPOTA PRED KONCERT ZABRANJENOG PUŠENJA

today28. novembra 2022.

Background

U Sarajevu, na Ilidži, ovog vikenda završeno je snimanje novog spota legendarnog benda Zabranjeno pušenje za pesmu „Ispod radara“ !

Sejo Sekson i Zabranjeno pušenje sviraju na bini YU Cafe-a. Sa zidova ih nasmejani posmatraju Josip Broz Tito, Ivo Lola Ribar, livac sa stare „hiljadarke“ Arif Heralić, i još po koji znani i neznani junak. Ispred bine pleše naizgled srećan zaljubljeni par.

Spot je osmislio i režirao Jasmin Jatić, a u njemu pored članova benda igraju i Ivona Baković, glumica i voditeljka televizije Nova BH i Siniša Udovičić, glumac Narodnog pozorišta u Tuzli.

,,Prezadovoljan sam glumcima, rekao bih, kao drug Stari, da narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba da strahuje za svoju budućnost“ – u svom stilu kaže Sejo Sekson i dodaje da je priča u spotu holivudska, dok je glavni junak prepoznatljivi lik s naših prostora, jedan od onih za koje „sem alkohola, ništa ne postoji“.

FOTO: Jasmin Jatić / Ispod radara – snimanje video spota

FOTO: Adna Kalajdzisalihović / Ispod radara – snimanje video spota

FOTO: Jasmin Jatić / Ispod radara – snimanje video spota

Spot za pesmu „Ispod radara“ treći je video sa dvostrukog albuma „Karamba!“, objavljenog u junu, sa koga su već objavljani spotovi za pesme „Korona hit pozitivan“ i „Ekrem“.

FOTO: Davorin Sekulić / Ispod radara – snimanje video spota

Podsećamo, Zabranjeno pušenje održaće koncerte u Beogradu, 2. decembra u „Zappa bazi“, i u Novom Sadu, 3. decembra u SKCNS Fabrika.

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

PERA KRSTAJIĆ DONOSI SVETSKI ZVUK SA EKIPOM U BITEFARTCAFE

Basista i kompozitor, Pera Krstajić, održaće koncert u BitefArtCafe klubu, 30. novembra. Nastupiće sa izvanrednim muzičarima sa beogradske scene, a povod koncerta je promocija singla “Mendo” koji je izašao 10. Novembra. https://www.youtube.com/watch?v=14KeYIRhpL0 Petar Pera Krstajić je talentovani basista iz Beograda koji trenutno živi i radi u Los Anđelesu. Diplomirao je na prestižnom muzičkom koledžu Berklee College of Music. Zanimljivog pristupa i stila, Petar komponuje i kombinuje zvuke srpske tradicionalne muzike […]

today28. novembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA