Vesti

SEJO SEKSON POZIVA NA ROKENROL FEŠTU U ZAPPA BAZU!

today22. novembar 2022.

Background

Zabranjeno pušenje održaće koncert 2. decembra u Zappa Bazi u Beogradu, a frontmen benda obećava odličan provod.

Legendarni bend, čiji su se članovi pre više od četiri decenije otisnuli na put beskompromisnog rokenrola zaklinjuću se na ,,polovni Fender i napuknuti Shure“, nastupa u Beogradu, u klubu Zappa baza, 2. decembra.

Frontmen benda, Sejo Sekson, „čovjek starog kova” i autor pesama koje su upisane u istoriju rokenrola na ovim prostorima, najavljuje da će ova svirka biti „ono pravo” i poziva fanove Pušenja na troiposatnu muzičku feštu, na kojoj će pored najvećih hitova benda, publika moći da čuje i nove pesme sa dvostrukog albuma „Karamba!”, koji je objavljen u junu ove godine.

,,Čekali smo četiri godine, preturili preko glave koronu, proveli sate i sate u studiju, snimili 16 novih pesama, i sada smo ponovo „na točkovima”. U „Zappa Bazi” čućete sve pesme zbog kojih nas godinama slušate, a mogu da vam obećam da ćete, kada čujete i neke od novih, sigurno pomisliti – „Karamba!”, kaže Sejo Sekson, koji se fanovima obratio i video porukom:

Dan posle Beograda, Zabranjeno pušenje svira i u Novom Sadu, 3. decembra u SKCNS „Fabrika”.

FOTO: Vedran Tolić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

+1 MINI KONCERTOM PREDSTAVLJAJU DEBI ALBUM ,,SVE ZNAMO“

Beogradski bend +1 svira svoj prvi samostalni mini-koncert u subotu 26. novembra od 20h u prostoru kluba Elektropionir u Cetinjskoj 15, povodom objavljivanja debi albuma ,,Sve znamo". +1 su album, i svoje generalno postojanje, najavili singlom ,,Koga imaš" u junu ove godine. Nizale su se reakcije publike, od ,,okupili se programeri i napravili bend", do ,,ovako zamišljam muziku kad je generiše AI. Generičko i nabacano". +1 je indie rok bend […]

today21. novembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA