Vesti

KARAMBA! ZABRANJENO PUŠENJE STIŽE U BEOGRAD I NOVI SAD!

today3. novembar 2022.

Background

Legendarni bend predvođen Sejom Seksonom nastupiće 2. decembra u Zappa Bazi u Beogradu, a dan kasnije u SKCNS Fabrici u Novom Sadu.

Nakon duže pauze, jedan od najpopularnijih ex-YU bendova održaće koncerte u Beogradu i Novom Sadu i uživo predstaviti novi dvostruki album „Karamba!“, objavljen u junu ove godine.

– U Beogradu smo svirali pre četiri, u Novom Sadu pre dve godine, što je više nego dovoljno da se jako uželimo naše publike. Nadam se da je ova emocija obostrana, i da ćemo svi zajedno uživati na koncertu na kome ćemo predstaviti album „Karamba!“, kao i best off naše gotovo četiri decenije duge karijere. Biće to prilika da čujete svoje omiljene pesme, kao i one koje će vam uskoro postati omiljene – kaže frontmen benda Sejo Sekson.

Koncert u Beogradu biće održan u novom gradskom prostoru za svirke „Zappa Bazi“, u Beton hali, dok će u Novom Sadu Pušenje nastupiti u okviru Zimskog Blokstok festivala, u kultnoj SKCNS Fabrici.

Ulaznice za oba koncerta su u pretprodaji, u Beogradu u Zappa Baru (Kralja Petra 41), a u Novom Sadu preko Gigstix prodajne mreže (http://gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3886-zimski-blokstok-zabranjeno-pusenje-0312?fbclid=IwAR1U2jP1Qun_HuWestoiDAkCDQIRhFwGDccLFalr0Z2S0WD7uHn4zXZ4k_M)

Zabranjeno pušenje objavilo je u junu ove godine dvostruki album „Karamba!“ sa 16 novih pesama, i nastavilo u duhu sopstvene tradicije – putem beskompromisnog rokenrola, odsviranog srcem i dušom onih koji su se davno, kako i kažu u jednoj od pesama s novog albuma, zakleli na ,,polovni Fender i napuknuti Shure”.

Album je koncertno promovisan 1. oktobra u prepunoj zagrebačkoj Hali, na kojoj je oko 2.000 ljudi punih tri sata uživalo u svirci svog omiljenog benda, i horski ih pratilo u pevanju nezaboravih hitova Pišonja i Žuga“, “Zenica Blues”, “Karabaja”, “Jugo 45”, ali i prvog singla sa albuma „Karamba!“, „Ekrem“, koji je stekao veliku naklonost publike.

FOTO: Vedran Tolić /Zabranjeno pušenje/ Zagreb Hala/ 1.10.2022.

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MINI TURNEJA DARKA RUNDEKA I EKIPE PO SRBIJI

Regionalno priznati muzičar Darko Rundek & Ekipa održaće tokom decembra pet koncerata po Srbiji, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Za početak mini turneje zakazan je nastup 9. decembra u Kulturnom centru Pančeva. Odmah zatim, 10. i 11. decembra, uslediće dva koncerta u Novom Sadu (Pozorište mladih). Rundek i Ekipa stižu 16. decembra u Zrenjanin (Kulturni centar) i, na kraju, 17. decembra u Smederevsku Palanku (sala Osnovne škole „Heroj Ivan […]

today31. oktobar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA