Vesti

,,ZABAVA“ JE NOVA PESMA KONSTRAKTE!

today8. jul 2024.

Background

Jedna od najistaknutijih umetnica na regionalnoj muzičkoj sceni, Konstrakta predstavlja svoj novi singl „Zabava“ koji istražuje zabavu kao najmoćniji alat savremenog sveta!

Singl je propraćen svežim i jedinstvenim zvukom, a kao autorka poznata po tome što kroz muziku progovara o važnim društvenim temama, Konstrakta ovoga puta iznosi stav o zabavi kao pojavi koja nadilazi i prisvaja sve aktivnosti, pasivizira i iscrpljuje. U svetu zauzimanja stavova, identiteta, svrstavanja i verovanja, pesma naglašava kako se suštinski i u stvarnosti ništa ne dešava.

„Nemam vremena za to, nemam vremena ni za šta, moram da se zabavljam“, bio je Konstraktin jasan odgovor na pitanje o značenju pesme. Autori muzike su Ana Đurić Konstrakta i njen saradnik iz benda Zemlja Gruva, Milovan Bošković, dok aranžman pored njih dvoje potpisuju i njeni dugogodišnji saradnici Jovan Antić i Ivan Bon. Tekst pesme napisala je sama Konstrakta, a singl je nastao u muzičarkinom matičnom studiju Gruvlend. Numera je objavljena pod distribucijom Virgin Music Label & Artist Services koji je deo velike Universal Music porodice.

FOTO: Promo materijal /Universal Music

Ana Đurić, poznatija pod umetničkim imenom Konstrakta, nedavno je najavila svoj prvi veliki samostalni koncert u Beogradu. Zajedno sa matičnim bendom Zemlja Gruva, muzičarka će nastupiti u Plavoj dvorani Sava Centra u četvrtak, 19. septembra od 20:30 časova i publici prirediti specijalni audio-vizuelni performans. Ulaznice za veliki beogradski koncert Konstrakte i Zemlje Gruva su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i onlajn.

Izdanje „Zabava“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima

FOTO: Promo materijal /Universal Music

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ODABRANE SU 42 PESME ZA POLUFINALE NAGRADE MILAN MLADENOVIĆ 2024!

Poznati su polufinalisti konkursa za Nagradu Milan Mladenović 2024. Žiri koji čine Anja Rupel (Slovenija), Dubravko Jagatić (Hrvatska), Max Juričić (Hrvatska), Nikola Vranjković (Srbija) i Svetlana Đolović (Srbija) odabrao je za polufinale 42 od 318 pesama prijavljenih na ovogodišnji konkurs. *Pesme su predstavljene abecednim redom:           1. Daze - A ti, da ti 2. Kruz Roudi - Anksioznost 3. Wilhelmina Agnes - Anne 4. Moira - […]

today8. jul 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA