Vesti

YO LA TENGO JE NA KORAK OD ALBUMA – STIGAO JE JOŠ JEDAN VIDEO SINGL ZA PESMU,,ASELESTINE“

today13. januar 2023.

Background

Matador Records će 10. februara objaviti „This Stupid World“, šesnaesti album benda Yo La Tengo, američkog legendarnog indie rock trija iz Hobokena, New Jesey.

Po ranim kritikama biće to, šesnaesti – briljantni – album, koji su u potpunosti radili i producirali sami.

Nakon „bezvremenskog“ (po New York Times-u) prvog singla „Fallout“, kultni bend Yo La Tengo nudi drugi pogled na svoj predstojeći album „This Stupid World“ pesmom „Aselestine“.

FOTO: Promo materijal

Dok „This Stupid World“ sadrži neke od najglasnijih pesama decenijskog opusa Yo La Tengo, singl „Aselestine“ stiže kao nežno odlaganje, podsećajući na prošle klasike YLT-a poput „You Can Have It All“. Vreme se kreće i stvari se menjaju, ali to ne znači da ne može da se uzvrati.

Yo La Tengo se trka sa vremenom skoro četiri decenije i , čini se, nastavljaju da pobeđuju. Najnovija pobeda ovog trija biće album „This Stupid World“ , očaravajući set reflektujućih pesama koje odolevaju vremenu koji teče.

YLT započinju svoju legendarnu seriju koncerata 17. 12. i ovog januara upravo kreću na svetsku turneju.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

CD MINISTAR ULAZI U NOVU GODINU SA NOVIM VIDEO SINGLOM

Bikarbona fank je novi singl CD Ministra, njegovo prvo izdanje u 2023. godini. Objavljen je i video spot koji je snimljen početkom godine u Šangaju. Ovaj video je zajednički rad dvojice umetnika sa dve strane sveta koji trenutno žive i rade u Šangaju. Mateja Ristić (Srbija) i Alex McConville (Novi Zeland) su zajedno režirali video, a koreografiju i glumu potpisuje Alex McConville. Mateja Ristić, pored režije, potpisuje i montažu, editing […]

today11. januar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA