Vesti

U TOKU SU PRIJAVE ZA ,,WIND ROCK UP“, TAKMIČENJE WIND ROCK FEST-A!

today27. februara 2023.

Background

Wind Rock Fest nastavlja sa tradicijom predstavljanja novih bendova, kroz takmičenje “Wind Rock UP”!

“Wind Rock UP”, predstavlja takmičenje autorskih, neafirmisanih bendova, koje ima za cilj da prevashodno mladim i novim bendovima pruži priliku da se predstave široj publici, a potom da se kroz takmičenje dokažu i osvoje vredne nagrade. Na prošlogodišnje, drugo izdanje takmičenja, prijavilo se 37 bendova, a šansu da se predstavi public i žiriju imalo je 8 bendova. Ove godine nas očekuje treće izdanje “Wind Rock UP” -a,u organizaciji festivala  “Wind Rock Fest ”.

Planirani datum održavanja je 20.07.2023. godine, na sada već poznatom Vršačkom jezeru, gde će 6 bendova imati priliku da nam se kroz takmičenje predstave, a pobednike će birati stručni žiri. Kao i na prošlogodišnjem izdanju, na kom je nastupao bend ,,Ničim izazvan”, i ove godine vrhunac večeri predstavljaće nastup poznatog benda, koji se bavi autorskim radom, a uspeo je da radom i zalaganjem dodje do uspešne karijere. Ovime želimo da ohrabrimo mlade bendove i pokaže im kako se može uz pomoć truda i rada dostići do vrhunskih rezultata.

Prijave bendova su počele 10.02.2023. godine i traju do 10.03.2023. godine. Pravo na prijavu imaju svi mladi neafirmisani bendovi koji se bave autorskim radom. Prijave se vrše isključivo putem maila windrockup@gmail.com, a potrebno je poslati:

– Kratka biografija benda ( u PDF ili Word format )
– Fotografiju benda
– spot ili video benda ( link ka Youtube – u pesme )
– link ka Facebook stranici benda
– Obevzno u biografiji benda ili mailu navesti kontakt osobu!

Dodatne informacije možete pronaći na facebook stranici festivala https://www.facebook.com/WindRockFest.

Prijave pristigle posle roka, neće biti razmatrane. Posle prijave bendova, uslediće glasanje, gde će publika imati priliku da izlasa 3 benda koji će imati priliku da se takmiči, dok 3 benda dolaze na takmičenje po izboru organizatora. Finalni rezultati,kao i sve informacije oko takmičenja, će biti objavljeni na stranici, a bendovi koji su prošli na takmičenje kontaktirani.

Vidimo se u Vršcu,prijavi svoj bend!

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,SKUPI SNAGU“ JE NOVI KAFANSKI, ROKENROL, HIT BUČ KESIDIJA!

Pančevački sastav Buč Kesidi objavio je novi singl i spot za pesmu ,,Skupi snagu". U pitanju je drugi po redu singl sa novog, trećeg albuma na kojem bend trenutno radi. Spot za singl sniman je analogno na flimskoj traci, režiju spota potpisuje Vedrana Vukojević dok je direktor fotografije Luka Trajković. Singl možete naći na svim streaming servisima: https://kontrarights.lnk.to/SkupiSnagu. ,,Skupi snagu je malo brža pesma od prethodnog singla, možda malo agresivnijeg […]

today27. februara 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA