Vesti

WIERD FISHES JE OBJAVIO ZANOSNI VIDEO SPOT ZA PESMU ,,KO JE KO“

today12. juna 2023.

Background

Pesma „Ko je ko“ je prvi singl posle objavljenog debitantskog albuma „Šta ako“.

„I dalje se u našem zvuku provlače prepoznatljive molske linije i apstraktni tekstovi, ali mislimo da smo u saradnji sa producentima Markom Beninijem i Ivanom Skopulovičem pronašli neki novi zvuk, na obostrano zadovoljstvo.“ – izjavili su Katarina Vukoman i Peđa Todić.

Za spot je u svakom smislu pre svega zaslužna Jasna Prolić – od idejnog rešenja i estetike, preko snimanja i fotografije, do montaže.

,,Malo je reći da smo zahvalni i prezadovoljni krajnjim proizvodom. Takođe, zahvalili bismo se i svim ljudima koji su učestvovali u koreografiji i time upotpunili ovo audio-vizuelno iskustvo.“ – poruka je članova benda.

,,Ko je ko” je objavljen pod izdavačkom kućom Glitch Records i dostupan je za streaming i preuzimanje na svim platformama.

FOTO: Pavle Eftimovski

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

JUBILARNI NATURAL MYSTIC REGGAE FESTIVAL OVE GODINE OD 21. DO 23. JULA!

Mir. Ljubav. Sreća. Osmeh. Zagrljaj. Zajedništvo. Poštovanje. Praštanje. Mir. Sloboda - deset je poruka za deseto jubilarno izdanje jedinstvenog i neprocenjivog Natural Mystic Reggae Festivala! I ove godine na istom mestu, magične i mistične šume brda Ždreban kraj Gornjeg Milanovca raširenih ruku i otvorenog srca dočekaće sve ljude dobre volje u periodu od 21.07.2023 do 23.07.2023 godine. Kroz tri festivalska dana publika će imati priliku da vidi i čuje neka […]

today9. juna 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA