Vesti

WHO SEE FEAT TRIXSTAR U DOBROJ VIBRI NOVE PESME ,,VIĐI NANE“!

today18. novembar 2021.

Background

Posle uspešne letnje sezone ispunjene nastupima širom Balkana, Who See klapa nam se vraća sa novim singlom.  U pitanju je kolaboracija sanemačko – persijskom pevačicom Ima Ghafouri poznatom kao TriXstar.

Internacionalna saradnja je spakovana u sonični anti-depresiv ,,Viđi nane“ preko potreban u ovim izazovnim danima, rađen ne samo na hip hop već i dancehall muzičkoj osnovi.

Singlom ,,Idu dani“ Who See su dokazali uspešnost jedne regionalne kolaboracije crnogorskog dvojca sa Sašom Antićem iz TBF-a, a ovoga puta otišli su dalje – u svakom smislu!

Saradnja sa Ima Ghafouri tj. TriXstar nastala je iz zajedničke potrebe širenja dobrih vibracija i kosmopolitskog duha kroz
pomenutu fuziju hip-hop-a i reggea, i dokaz je da muzika ne zna za granice. Projekat je finansijski podržan od strane Ambasade SR Nemačke u Crnoj Gori.

Ovo je još jedna najava dugo očekivanog, petog po redu, Who See albuma, koji poprima finalni oblik i priprema se za sledeću godinu kao još jedno autentično, organsko i autohtono izdanje ovog mediteranskog hip- hop dua, a koji se u regionu izdvojio i pozicinirao svojim originalnim pesmama i albumima, oštrim, duhovitim tektovima, i upečatljivim, inovativnim video spotovima i koncertima.

FOTO: Promo materijal, Lampshademedia

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

BEND ,,LELEE“ ,,ČUKA, BIJE, PUMPA“ SA NOVIM VIDEO SPOTOM ZA PESMU ,,ČUDO“

Slovenačka razigrana indie/post-punk grupa Lelee je dočekala svoj prvi video-spot za singl ,,Čudo" sa svog debitantskog albuma ,,Čuka, bije, pumpa" (Moonlee Records / Ill in the Head Records, 2021), koji potpisuje beogradski režiser Miloš Tomić. Miloš Tomić je svestrani filmski umetnik, animator, predavač i još mnogo šta, koji je izmedju ostalog 2013. godine predstavljao Srbiju na Venecijanskom bienalu. Pored toga je režirao i brojne muzičke video-spotove za bendove iz regije […]

today17. novembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA