Vesti

VROOOM UŽIVO U ELEKTROPIONIRU!

today23. novembra 2022.

Background

Posle više od 150 nastupa u 13 država, uz 37 festivalskih nagrada u muzičkim predstavama „Dogvil“ i „Jami distrikt“ u kojima uživo izvodi svoju muziku, grupa Vrooom ponovo svira i van pozorišta – slušaćemo ih 25. novembra u Anti Shop Elektropioniru!

Vrooom je muzička grupa iz Beograda. Od 1999. do 2011. godine objavili su pet albuma. Singlovi sa ovih izdanja našli su se u samom vrhu svih značajnih muzičkih top lista u Srbiji, a grupa je održala nekoliko stotina nastupa u Evropi svirajući u različitim koncertnim prostorima – od underground klubova do velikih koncertnih sala, kao i muzičkih, multimedijalnih i pozorišnih festivala.

Članovi grupe Vrooom komponovali su muziku za preko 60 pozorišnih predstava, svirajući u nekima od njih uživo, kao i za brojne performanse, evente, izložbe, dokumentarne i igrane filmove. Neki od ovih muzičko-scenskih projekata bili su najuspešniji u Srbiji, kako u pogledu broja gledalaca tako i u pogledu dodeljenih umetničkih nagrada.

Dobitnici su brojnih priznanja, između ostalih: „Sterijina nagrada za najbolju originalnu scensku muziku“ 2013. godine, nagrada „Davorin Popović“ za najbolji vokal na albumu i „Izvođač godine TV Metropolis” 2006.godine…

Grupa Vrooom obradovaće uskoro svoje fanove i novom muzikom. Bend najavljuje da će 1. decembra, diskografska kuća Multimedia Music objaviti dve nove pesme: ,,Svima treba ljubav“ i ,,Klik (Outside in)“, a u toku naredne godine očekuje se i novi album.

Cena ulaznice za koncert u Elektropioniru je 500 dinara.

FOTO: Promo materijal / poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NEPRIJATELJ PRELAZI ZEKU OVOG VIKENDA U FESTU!

Nakon uspešne novosadske promocije novog albuma „Krv, suze, nojz“, Neprijatelj Prelazi Zeku nastupaće u klubu Fest, u Zemunu, 27. novembra! Svojim četvrtim albumom „Krv, suze, nojz“, novosadski bend Neprijatelj Prelazi Zeku zaokružuje deset godina rada. U odnosu na prethodne, ovaj album je koncipiran kao Live izdanje. Koncert počinje u 20 časova, a kao specijalni gosti, nastupaće bend Kurwabanda. Bend Neprijatelj Prelazi Zeku od starta čini ista petorka. Već prekaljeni sa […]

today23. novembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA