Vesti

VOJKOV V, Z ++ I MIMI MERCEDES PRVA IMENA KONTAKT FESTA

today21. jun 2023.

Background

Tim koji već sedam godina realizuje Kontakt konferenciju za kraj letnje festivalske sezone je pripremila veliku trodnevnu muzičku feštu.

VOJKO V, Z++ I MIMI MERCEDEZ su prva imena Kontakt festa koji će zaokružiti letnju Open Air sezonu od 24. do 26. avgusta.

Program – internacionalni.

Zvezde – najtraženije u regionu… i šire…

Mesto – najkomotnije za koncerte na otvorenom.

KONTAKT FEST je trodnevna muzička manifestacija, koja će se održati od 24. do 26. avgusta 2023. u Atrijumu Beogradskog sajma.

Prve večeri KONTAKT festa, u četvrtak, 24. marta, susrešće se fantastična trojka: VOJKO V, Z++ i MIMI MERCEDEZ.

Mnogi su ostali uskraćeni za koncert VOJKA V u okviru revijalnog dela sedme Kontakt konferencije u martu, jer… rasprodato! Ali je zato tu Kontakt Fest. Biće (valjda) mesta za sve 24. avgusta!

FOTO: Promo materijal / Cover

U kraljevstvu MIMI MERCEDEZ su kontroverzni tekstovi i zarazni bitovi. Ulica dobija drugu perspektivu kada ,,kraljica svih žanrova“ stupi na scenu. A pokoriće je svojim oštrim jezikom i vrelim nastupom prvog dana Kontakt Festa.

FOTO: Promo materijal / Cover

Već prvim albumom „18++“ iz bilo je jasno da je Z++ pokrenuo talas neviđenog i neočekivanog. Podigao je lestvicu što se tiče produkcije, a upravo on sam producira sve što radi. Z++ je jedno od najperspektivnijih imena regionalne muzičke scene. Z++ je na Kontakt Festu, prve večeri, u četvrtak, 24. avgusta.

FOTO: Promo materijal / Cover

Early Bird ulaznice su već u prodaji putem Ticket Vision prodajne mreže, kao i na na tickets.rs, po ceni od 1.590 dinara.

FOTO: Promo materijal / Poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

TALVI TUULI JE IZBACIO NOVI VIDEO SINGL ZA PESMU ,,NEŠTO KAO ŽIVOT“

,,Nešto kao život" novi je singl Vinka Ćemeraša i njegovog benda Talvi Tuuli koji nas osvaja već pri prvim taktovima slušanja. Vinkov istaknuti vokal koji se nikad nije mogao upoređivati sa drugima zbog svoje posebnosti u ovoj pesmi je dobio novu dimenziju, a jedan od razloga je i taj što možemo čuti kako Vinko kao kantautor sve više sazreva u tekstovima, muzici i aranžmanu koje potpisuje i u ovoj pesmi. FOTO: […]

today21. jun 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA