Vesti

VIZELJ – LUD KAO ,,STRUJA“

today1. juna 2022.

Background

Četvoročlani sastav Vizelj, objavio je peti singl naziva ,,Struja“ sa predstojećeg albuma ,,Ne vidim te od dima“.

Svežim zvukom, zaraznom melodijom i živopisnim spotom Vizelj oživljava atmosferu beogradske scene s’ kraja 90-ih i početkom 2000-ih.

,,Konačno možemo da kažemo da imamo pesmu koja će se svima dopasti! Spot predstavlja mešavinu onoga kako svaki bend želi sebe da vidi i onoga kako drugi ljudi vide bend. Ne znamo da li nam je bolji spot ili pesma!“– ističe bend o video spotu ali i samoj numeri.

Nova numera je peti singl sa predstojećeg albuma,,Ne vidim te od dima“, a bend je do sada objavio četiri singla i to: istoimenu pesmu ,,Ne vidim te od dima“, ,,Novčanice“, ,,Mislim da sam plav“, kao i ,,Šta je stid“.

Spot je režirao Nikola Romčević, za montažu je bila zadužena Janja Bilbija, a za kameru Jana Marinović.

Struja je snimljena u Digimedija studiju, za mix je bio zadužen beogradski producent Milf Magnet, dok je master uradio Dr. Mix u Londonu.

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA „STARS“ BRAJANA RAŠIĆA U KRAGUJEVCU

Izložba fotografija čuvenog Brajana Rašića, pod nazivom „Stars“, biće otvorena 22. juna u galeriji „Đura Jakšić“ u Kragujevcu, kao uvod u 12. izdanje Arsenal festa (30. jun – 02. jul). Na Rašićevoj prvoj samostalnoj izložbi u gradu na Lepenici biće izložene njegove 32 čuvene uramljene fotografije, koje će biti i na prodaju. Na fotografijama su neke od velikih svetskih zvezda koje je Rašić slikao tokom višedecenijske karijere: Rolling Stones, Dejvid […]

today30. maja 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA