Vesti

VIZELJ JE OBJAVIO VIDEO SPOT ZA PESMU ,,TONEM U SAN“

today7. juna 2023.

Background

Pioniri novog alternativnog zvuka i začetnici Hali Gali pokreta, Vizelj, nastavljaju snažno sa promovisanjem drugog studijskog albuma ,,Ne vidim te od dima„. Bend je ovaj put predstavio svoj novi spot u režiji mlade Sare Radulović.

„Ovo je još jedan iskorak u nepoznato za nas. Uspeli smo u tome da naši fanovi nikad ne znaju koje će prirode biti naša sledeća pesma i spot. Kada ne znaš šta te očekuje, nikada ti ne može biti dosadno“ , rekli su članovi benda.

,,Tonem u san“ je prva balada ovog multižanrovskog benda i svi sa nestrpljenjem čekamo u kom smeru će otići njihova kreativnost. ,,Tonem u san“ je šesti singl sa njhovog aktuelnog albuma „Ne vidim te od dima“ koji je izašao za izdavačku kuću Kontra. Bend je sa novog izdanja već ranije objavio pet singlova sa pratećim video spotovima, a kroz devet pesama sa novog izdanja su “provozali” publiku kroz široku paletu žanrova, od garažnog roka tipičnog za 70-te godine, do rada na bubnjevima u stilu jungle i drum’n’ bass producenata iz Velike Britanije.

Pored već ranije objavljenih singlova ,,Šta je stid?“, ,,Struja“, ,,Novčanice“, ,,Mislim da sam plav“ inaslovne ,,Ne vidim te od dima“, na albumu se nalaze još četiri pesme – ,,Debeli mesec“, ,,Radijacija“, ,,Tonem u san“ i ,,Umri“.

,,Ne vidim te od dima“ je četvrto studijsko izdanje Vizelja, nakon njihovog prvog EP-ja iz 2014., zatim albuma „Naj Bolji“ iz 2017. i EP-ja „Superspektakl“ iz 2018. godine. Godine 2019. godine Vizelj je imao i turneju po Velikoj Britaniji, gde su predstavili boje beogradske scene u čak četiri grada – i to u Dablinu, Liverpulu, Edinburgu i Londonu.

Bend čine Aleksa Nedić, Veljko Milinković, Jelisaveta Todorov i Pavle Petrović. Članovi benda Vizelj su takođe glavni odgovorni za formiranje primećenog HALI GALI kolektiva, gde kroz svirke i kompilacije predstavljaju nove bendove sa scene – a prvoizdatu kompilaciju možete slušati ovde:

FOTO: Promo materijal, ,,Struja“, Vizelj

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NOVI ALBUM FOO FIGHTERSA, „BUT HERE WE ARE“, JE DUBOKO I EMOTIVNO ZAVEŠTANJE

Nakon što su uzeli razumljivu pauzu da privatno ožale iznenadni odlazak bubjara Taylora Hawkinsa, Foo Fighters su objavili novi album „But Here We Are“ (Roswell Records/RCA Records/Menart). Svedočanstvu isceliteljske moći muzike, prijateljstva i porodice, „But Here We Are“, prethodio je ekstatično primljen kvartet novih pesama. One su pokazale dimenzije zvuka i emocija nagoveštavajući raspon i dubinu ovog fenomenalnog dostignuća u muzičkom kanonu Foo Fightersa. Prvi singl “Rescued” sa svojim ,,trenutnim […]

today7. juna 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA